Un bărbat a murit într-un lac plin de aligatori, în timp ce căuta discuri de golf
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
captură foto
captură foto
Un bărbat de 47 de ani, din Florida, a murit în timp ce căuta frisbee-uri (discuri zburătoare pentru disc golf) într-un lac plin de aligatori, relatează Sky News.

Un aligator l-ar fi atacat pe bărbatul de 47 de ani, aflat pe un teren de disc golf din Florida, potrivit poliţiei.

Adesea, oamenii caută adesea frisbee-uri pierdute în lac pentru a le vinde, a declarat un vizitator, citat de Sky News.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, căuta discuri zburătoare pentru disc golf la Taylor Park Disc Golf Course din Largo, Florida. Aici, oamenii sunt avertizaţi tot timpul să se ferească de reptilele agresive, notează Mediafax.

O familie s-a trezit cu un aligator în piscina din curte

Un alt caz din Florida prezintă un aligator uriaș care s-a bucurat de începutul verii, scăldându-se în piscina unei familii din Deep Creek. Aceștia au fost treziți de niște ”zgomote puternice” la primele ore ale dimineții, potrivit unei postări pe Facebook a biroului șerifului din comitatul Charlotte.

Când s-au dus să investigheze, au descoperit oaspetele neașteptat: un aligator uriaș, cântărind în jur de 250 de kilograme și măsurând peste 3 metri.

”A spart gardul pentru a ajunge la apa rece din piscină”, a transmis biroul șerifului.

Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de incidente cu aligatori nu sunt neobișnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al animalelor, primăvara și vara. Acest aligator s-a remarcat prin dimensiunea sa masivă.

”Ăsta a fost chiar un monstru. A fost imens”, a spus Stender.

Polițiștii ajunși la fața locului au chemat un specialist în capturare. Cu ajutorul a trei ofițeri, specialistul a folosit un laț pentru a scoate aligatorul din piscină și apoi i-a închis gura cu bandă adezivă pentru a putea fi transportat în siguranță.

Specialistul avea deja un alt aligator de 3 metri în camionul său care aștepta să fie transferat într-un mediu mai sigur, așa că a trebuit să transporte reptila găsită în piscină în remorca autoturismului. Nu a fost singurul apel din această săptămână la care au răspuns salvatorii. 

”M-am înrolat pentru a lupta împotriva criminalității, dar aici mă lupt cu dinozaurii”, a spus ofițerul.

Cei doi aligatori au fost mutați în siguranță în orașul din apropiere, Muse, care este ”mai potrivit” pentru aligatori, a spus Stender. El i-a sfătuit pe oameni să ”păstreze distanța” dacă întâlnesc un aligator.

În noiembrie 2021 un turist în vârstă de 68 de ani, din Filipine, a fost muşcat de un crocodil după ce a confundat animalul cu un model de plastic. Victima a vrut să imortalizeze momentul şi să facă un selfie cu crocodilul, aşa că s-a urcat în piscină.

Crocodilul de 12 metri, deranjat de apariţia spontană a bărbatului, l-a apucat de braţ şi l-a târât prin apă. Din fericire, turistul a reuşit să scape şi să iasă din piscină cu membrele intacte.

Bărbatul a primit imediat ajutor din partea personalului din parcul de distracţii şi a fost transportat la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel