Vacanță pe croazieră. Truc să economisești bani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Croazierele reprezintă o oportunitate excepțională de a te relaxa. Totuși, expertul Simon Hoe a punctat că există un fapt pe care nu trebuie să îl neglijați dacă doriți să economisiți bani, potrivit cotidianului britanic Daily Express.

Pasagerii care își petrec vacanțele pe navele de croazieră petrec multe ore la bordul hotelurilor plutitoare în timp ce călătoresc spre destinațiile favorite. Acest lucru înseamnă că numeroase băuturi vor fi consumate la bordul navei de croazieră.

Achiziționarea de băuturi poate crește costul vacanței dvs. și, implicit, vă poate strica vacanța. Un expert în croaziere dezvăluie un truc pe care îl folosesc liniile de croazieră pentru a vă determina să cheltuiți mai mult. Simon Hoe, șef de marketing la Cruise1st, a explicat că există o anumită băutură la care trebuie să fiți atent. 

'Cele mai multe linii de croazieră au o băutură a zilei, care este mai scumpă din cauza paharului sub forma unui suvenir în care sunt servite. Pur și simplu, cereți ca băutura zilei să fie servită într-un pahar obișnuit și veți economisi bani. Întotdeauna întreabă înainte să plătești.'

De asemenea, Hoe recomandă planificarea anticipată când vine vorba de alcool. 'Când vine vorba de băuturi, luați în considerare să cumpărați online un pachet pentru băuturi inclusive. Tindeți să economisiți un pic mai mult și veți omite cozile de pe croazieră. Un alt mod de a economisi bani este să aduci propriile tale băuturi. Unele vase de croazieră permit acest fapt.' a concluzionat Simon Hoe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel