Vacanță de COȘMAR în Mexic. Mama unui român blocat în Cancun: I-au tratat ca la pușcărie. A avut o talbetă pe care a făcut un videoclip
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Elena Honț, mama unuia dintre turiștii blocați în Mexic, a vorbit despre situația în care se află fiul ei.

Femeia a povestit că fiul ei i-a spus că este tratat inuman, bruscat și ținut fără apă și mâncare de autoritățile din Mexic, de mai bine de 48 de ore.

„Am vorbit aseară. L-au bruscat, i-au luat laptopul. Nu știu cine răspunde de viața lor. Când au ajuns pe aeroport i-au dus la altă poartă și le-a luat tot. A avut o tabletă pe care a făcut un videoclip, i-au luat și acea tabletă. Nu mai avem cum să comunicăm acum. Nu am vorbit nici măcar un minut. Le-au luat telefoanele, cardurile, pașapoartele. Ieri după-amiază le-au dat ceva apă și mâncare. Până la urmă i-au tratat ca la pușcărie. Eu nu știu ce să mai fac. Sunt stresată, nu dormim. Nu mai știu ce să mai fac.”, a povestit Elena Honț, la RealitateaPlus.

Amintim că mai mulți români au rămas blocați pe aeroportul din Cancun. Potrivit ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, momentan acolo sunt 114 de cetățeni români. 102 de oameni au fost aduși deja în țară. Turiștii au plecat către Mexic, cu escală în Frankfurt, iar când au ajuns în Cancun au aflat că nu pot intra în țară. Ei au fost ținuți în condiții inumane, fără mâncare sau apă.

VEZI ȘI: Românii plecați în vacanță în Mexic, situație de coșmar pe aeroportul din Cancun. Bogdan Aurescu, MAE: Inadmisibil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel