Utilitate și aspect deosebit în amenajările interioare cu perne și fotolii
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Sursa de imagine:Photographee.eu / Shutterstock.com
Sursa de imagine:Photographee.eu / Shutterstock.com
Ideile de amenajări interioare sunt numeroase, însă alegerea celor potrivite trebuie să respecte cerințele de spațiu sau de stil preferat pe care le ai. Pentru a oferi o notă distinctă încăperii pe care dorești să o amenajezi, poți alege accesorii care îndeplinesc criteriile de aspect și funcționalitate, precum pernele sau fotoliile.

Acestea pot oferi un aspect modern sau în stilul preferat unei încăperi, dar pot îndeplini în același timp și cerințele de confort pe care le ai. Iată de ce să alegi astfel de accesorii de decor și cum poți face cele mai bune alegeri în acest sens. 

Perne decorative și confortabile pentru amenajări în tendințe 

O simplă pernă poate face diferența între o încăpere cu un aspect obișnuit și o încăpere care prezintă un aer șic. Pentru a oferi un anume aspect unei încăperi poți alege, pur și simplu, modele de perne decorative cu diferite tipuri de umpluturi. Pernele pot decora o canapea, un fotoliu sau o bancă, se pot încadra în designul general al camerei sau pot crea contraste puternice pentru a atrage privirile, pot crea o conexiune între diverse tipuri de mobilier sau pot completa paleta de culori dintr-o încăpere. 

Perne și fotolii potrivite în funcție de stilul încăperii 

Pentru un stil modern desăvârșit, alege din modelele de perne care au diverse forme sau țesături. Preferă modelele de perne simple, cu forme alungite sau cu forme neobișnuite pentru un stil modern, materialele fine, cu aspect rafinat și culorile deschise sau tonurile pastelate. Alege un fotoliu suspendat pe care să îl pui într-un colț al relaxării pe care l-ai creat pe terasă sau în sufragerie sau un fotoliu futon dacă dorești să umpli un spațiu mai mare într-un stil elegant, luxos. 

Optează pentru modele florale, pentru modele paisley sau brocart pentru un stil tradițional și alege un model de fotoliu tapițat, un fotoliu țesut sau un fotoliu wing cu un design tradiționalist. Preferă elementele în culori aprinse – tonuri strălucitoare de roșu, verde, galben, variante multicolore pe care să le asortezi cu restul încăperii. 

Confort crescut cu pernele și fotoliile potrivite 

Pe lângă aspectul șic pe care îl pot avea aceste obiecte de decor, poți beneficia din plin și de confortul pe care îl oferă – relaxează-te într-un fotoliu suspendat când citești sau într-un fotoliu cu husă din catifea în timp ce desfășori activitățile de relaxare preferate.

Sursa de imagine:Photographee.eu / Shutterstock.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel