UTA Arad - Gaz Metan. Gazdele au ratat ocazii mari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Gaz Metan Mediaș a reușit să se impună în deplasare în meciul cu UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

Conform Agerpres, Gaz Metan a deschis scorul prin Dumitru Cardoso (23), după ce portarul Florin Iacob respinsese primul său șut. Ronaldo Deaconu a majorat diferența din lovitură liberă (32), pe colțul lui Iacob. UTA a marcat prin Vlad Morar (37), cu un șut din marginea careului, la care portarul Alexandru Buzbuchi a scăpat mingea în plasă. Cardoso a reușit dubla pe final (81), dintr-o situație de unu la unu cu portarul, după o pasă ideală venită de la Nasser Chamed.

UTA a ratat două ocazii mari de gol prin Octavian Ursu (65, 90+2). Gaz Metan a reușit a doua sa victorie consecutivă în deplasare, după 2-1 cu CFR Cluj. UTA venea după cinci etape fără eșec, trei victorii și două egaluri. Ambele înfrângeri ale arădenilor au venit pe teren propriu. UTA Arad - CS Gaz Metan Mediaș 1-3 (1-2), Arena Francisc Neuman – Arad. Au marcat: Vlad Morar (37), respectiv Nicolao Dumitru Cardoso (23, 81), Ronaldo Deaconu (32).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel