USR vs. ideologie. Chichirău: Învechită și irelevantă! - video
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
USR - Cosette Chichirau
USR - Cosette Chichirau
Cosette Chichirău, deputat USR, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre subiectele politice şi sociale ale momentului. 

Printre temele discutate s-a numărat şi doctrina partidului din care face parte, una incertă de altfel. Cosette Chichirău a declarat, despre acest subiect, că încadrarea într-o ideologie sau alta este o idee învechită. 

"Problema de stânga sau dreapta este una învechită şi irelevantă. Să te încadrezi după nişte ideologii vechi de 100 de ani, în condiţiile în care ai oameni foarte săraci în România şi oameni foarte bogaţi mi se pare complet irelevant. Noi trebuie să avem grijă de toţi oamenii. Întrebarea este ce faci cu banii. Dacă ai 200.000 de copii care se culcă flămânzi în fiecare seară tu poţi să spui ‘nu ne interesează, că noi nu suntem un stat pentru asistaţi social, noi suntem doar pentru antreprenori’. Nu poţi să faci asta, pentru că aceşti copii au nişte drepturi de la statul care trebuie să-i protejeze. […]  Acum România îşi neglijează resursa umană şi noi trebuie să investim în acea resursă. Nu văd asta ca o măsură de stânga", a declarat Cosette Chichirău.   

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către deputatul USR Cosette Chichirău:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel