Urmărește emisiunea live
USR PLUS pierde un lider important. Mesajul lui Mihai Moraru
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
USR PLUS
USR PLUS
USR PLUS pierde un lider important. 

Mihai Răzvan Moraru a părăsit funcția de președintele al filialei județene USRPLUS Buzău. El a transmis un mesaj prin care a motivat decizia pe care a luat-o. „Nu e o renunțare la viața politică și nici nu exista în această decizie “senzaționalul” pe care îl tot vedeți în politica românească, prin care unii se acuză pe alții”, a zis Mihai Răzvan Moraru. De asemenea, el a spus că urmează o perioadă foarte aglomerată pentru el, ca antreprenor.

Vezi mesajul integral:

„Am ales să mă retrag din funcția de președintele al filialei județene USRPLUS Buzău. Nu e o renunțare la viața politică și nici nu exista în această decizie “senzaționalul” pe care îl tot vedeți în politica românească, prin care unii se acuză pe alții. Însă viata mea profesională, ca antreprenor, va fi foarte aglomerată în următoarele luni. Începem în companie trei proiecte de investiții în Jud Buzău, toate în zona rurală: o fabrică, o platformă logistică și un centru privat de cercetare în agricultură.

Cu alte cuvinte, avem mult de muncă și prioritatea din perioada următoare va fi dezvoltarea acestor proiecte, într-o perioadă destul de dificilă în economie. Consider că atunci când nu te poți dedica unei funcții, când nu poți onora anumite responsabilități, nu trebuie să ocupi un loc pe care nu îl poți servi așa cum trebuie. Trebuie sa lași alți colegi să își asume acest rol, oameni care își pot dedica mai mult timp, pentru ca activitatea să poată continua in condiții și cu rezultate cât mai bune.

Toate proiectele mele ca antreprenor sunt în Jud Buzau și sper ca în viitor să văd aici cât mai multe investiții, mai multe locuri de muncă, inovare si dezvoltare in această comunitate.Voi rămâne în continuare membru al Biroului Județean USRPLUS în speranța că timpul îmi va permite acest rol. Le mulțumesc colegilor pentru toată susținerea primită anul trecut dar și în anii anteriori, pentru încredere și pentru acțiunile prin care am reușit să ne implicăm în comunitate!”, a transmis Mihai Răzvan Moraru într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel