USR „a rămas cu chiloții-n vine“, după alegerea lui Drulă. Prognoza lui Ciuvică
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 13 iul 2022, 13:57
WhatsApp
Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin
Mugur Ciuvică a vorbit despre alegerea lui Cătălin Drulă în fruntea USR.

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, au dezbătut alegerea lui Cătălin Drulă în fruntea USR PLUS și perspectivele pe care partidul le are pentru viitor.

„În primul rând, să explic de ce este domnul Ciuvică negru ca tăciunele. Candidatul nostru, al meu și al doamnei Tache (n.r. Diana Tache), președintele Cătălin Drulă, a fost confirmat în funcția de președinte al USR“, a spus, ironic, Bogdan Chirieac, moment în care Mugur Ciuvică a izbucnit în râs.

„Asta trebuia să anunțați, că nu știe nimeni, vă dați seama. Absolut nimeni nu a aflat acest lucru“, a spus, amuzat, Mugur Ciuvică.

„Cum să nu știe nimeni? Noi știm! Domn’le, o să râdeți. Acest tânăr politician va furniza multe surprize plăcute, să știți!“, a spus Bogdan Chirieac.

„Da, sunt convins! Prima surpriză neplăcută și-a furnizat-o lui însuși. Am citit și eu, într-un moment de maximă plictiseală, despre rezultat, că au avut alegeri online, iar la alegerile online domnul Drulă a câștigat cu 70%, ceea ce pare șmecherie, dar, dedesubt scria că a obținut, cu astea 70%, vreo 13.000 de voturi. Față de data trecută, când a câștigat Cioloș, care a câștigat cu 50 și ceva la sută și care a obținut 19.000 de voturi, au votat mult mai puțini, ceea ce arată, pentru orice minte cât de cât limpede, că partidul dumneavoastră se duce în cap, din moment ce i-au dispărut și votanții. Nu mai e nimeni interesat! D’aia spuneam că nu interesează pe nimeni cine e președintele unui partid căzut în cap. În momentul ăsta e Drulă. În ritmul ăsta, la viitoarele alegeri o să se aleagă trei inși între ei acolo și, cine are două voturi, câștigă.“, a spus Mugur Ciuvică.

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Prezidențiale 2024 Kovesi vs. Geoană. Ciuvică a spus că dacă ar fi american, l-ar vrea pe Geoană președinte al României, dar a menționat și un alt nume important

Ciuvică: USR PLUS se duce în cap

„Deocamdată noi vorbim, aici, despre alegeri. Am luat 15% la ultimele alegeri. Sondajele ticăloșite ne dau la 8-9%. Bine, noi o să luăm 25% la următoarele alegeri“, a spus Bogdan Chirieac cu referire la USR.

„Să luați, dar v-am spus. În primul rând să trăim cu toții până la viitoarele alegeri și o să vedeți dumneavoastră cât o să luați“, a adăugat Mugur Ciuvică.

„Prea sunteți pesimist așa! Spuneați și de Drulă că nu se alege președinte USR, uite că l-am ales“, a completat Bogdan Chirieac.

„Eu n-am zis că nu se alege. Eu am spus tot timpul că se duce partidul în cap, se fărâmițează, e neinteresant, e complet inadecvat. Nu mai spune absolut nimic. Chestia cu Facebook-ul și cu scandalul, așa, cu golăneala, a fost preluată de AUR și atunci partidul a rămas cu chiloții în vine și se plictisește lumea, iar lumea, dacă e plictisită de un partid, nu prea votează partidul ăla plictisitor. E un partid în derivă“, a spus Mugur Ciuvică.

„Domn’le, faptul că plătesc greșelile făcute de Dacian Cioloș, că asta se întâmplă acum în USR, nu înseamnă că nu avem viitor“, a punctat Bogdan Chirieac.

„Bine, despre viitor vorbiți cu viitorologi. Eu nu sunt! Eu vorbesc despre prezent! Prezentul de „Miercurea neagră“, 13 iulie, este negru“, a conchis, la emisiunea „Miercurea Neagră“, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de investigații politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?