USR, gata de bătălii electorale. Nicușor Dan, în campanie: O ruptură evidentă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele USR Maramureș, Dan Ivan, a anunțat că partidul se pregătește pentru două bătălii electorale în județ. 

Liderii USR țintesc ocuparea posturilor vacante de primar în localităţile Ulmeni şi Baia Sprie. Nicușor Dan a declarat că ”Există o ruptură evidentă între clasa politică şi societate, fiecare e în lumea lui, iar USR şi-a propus să fie acel instrument politic care să preia temele din societate şi să le găsească rezolvarea politică. Eu cred că în scurta noastră existenţă am făcut lucrurile astea. Tipul de oameni care i-am adus în politică sunt altfel de oameni, şi exemplul de la filiala din Maramureş o dovedeşte (...), nu există nicio suspiciune asupra nimănui. Modul cum au acţionat în campania electorală a arătat că au fost fermi pe principiile pe care USR le-a enunţat", a spus Nicuşor Dan.

[citeste si]

El a susţinut că numărul simpatizanţilor care doresc să activeze îi conferă certitudinea formării unei forţe politice importante la nivel naţional.

”USR, partid foarte important în România următorilor ani”

”Sunt foarte optimist legat de viitorul USR-ului; toate semnalele din ţară sunt, ca şi cele din Maramureş, sunt pozitive. Sunt oameni care apar nu doar în oraşele reşedinţă de judeţ, sunt oameni care văd activitatea noastră şi doresc să facă aceeaşi activitate în oraşele în care ei se află (...) mai mult la oraşe decât în sate şi sunt foarte optimist că păstrând principiile care ne-au adus împreună, USR va deveni un partid foarte important în România următorilor ani”, a precizat liderul USR.

Preşedintele USR Maramureş, Dan Ivan, a afirmat că scorul electoral la alegerile parlamentare din decembrie 2016 a fost mulţumitor, iar filiala se pregăteşte să propună potenţiali candidaţi pentru două posturi de primar vacante în judeţ.

USR, pe locul doi la parlamentare

"După părerea mea la alegerile parlamentare ne-am descurcat foarte bine, având un reprezentant în Parlamentul României, pe Vlad Duruş, deputat. Am avut un scor mulţumitor ca filială locală, iar la votul pentru Senat am fost chiar pe locul doi şi ne pregătim cât de curând pentru două bătălii în judeţ, una la Ulmeni şi una la Baia Sprie, pentru posturile de primar vacante, localităţi în care am început să punem bazele unor Grupuri de Iniţiativă în ideea de a forma filiale, iar cei mai buni dintre ei vor să candideze pentru posturile de primar", a spus Dan Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel