Data actualizării:
Data publicării:

USR, acuzat de furt de idei de PUSL. Lavinia Șandru și Vlad Gheorghe, tensiuni în direct: "Duceți hoția la nivel european?" / "Dați-mă în judecată!" / "Nu mai furați!"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3
Lavinia Șandru îi acuză pe cei din USR că fură ideile Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), la început de campanie electorală. Mai exact că ar folosi tema recuperării averilor nejustificate.

Lavinia Șandru: Este a doua oară când Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) are o inițiativă legislativă furată de către cei de la USR. N-ar fi o problemă să vină să spună că nu au idei. Îi ajutăm, pentru că noi avem foarte multe inițiative și putem să le împrumutăm și lor ideile noastre, pentru că am văzut că nu sunt în stare să facă altceva decât să fure și să mintă. Au furat 1.000.000.000 euro din buzunarele românilor. Acum fură idei pentru că nu au propriile idei.

Dar mai bine ați veni și le-ați cere foarte frumos, pentru că hoția nu este apreciată și respectată de nimeni. Eu cred că politica pe care ar trebui să o faceți, domnule europarlamentar, ar trebui să fie una cu demnitate, onoare și curaj, pentru că de asta au nevoie românii - să li se redea demnitatea, onoarea și curajul, curajul de a fi niște oameni capabili să promoveze valori și să nu promoveze hoția. Pentru că asta încercați dvs. să faceți. Îmi pare foarte rău. Este a doua oară. Prima oară, au furat proiectul nostru de lege privind egalitatea cetățeanului și a statului în fața ANAF.

A doua oară, iată că fură inițiativa cetățenească susținută de de pe PUSL, vrând să o ducă la nivel european fără să ne ceară nouă voie, după ce noi de un an și ceva strângem semnături, deja s-au strâns peste 60-70.000 de de semnături pentru ca această inițiativă cetățenească să devină lege și pentru ca averile dobândite nejustificat să poată să fie confiscate.

Vlad Gheorghe: Am atât de multe să răspund, dar mi se pare total absurd că doamna Șandru ne vorbește despre hoție și furat, chiar și despre idei, în timp ce doamna Șandru, din câte îmi aduc eu aminte, a stat într-o casă în care erau lingouri de aur în pereți ascunse și furate.

Lavinia Șandru: Iertați-mă, sunt lucruri total neadevărate și o să vedeți că toate lucrurile despre care vorbiți dvs. nu sunt deloc adevărat.

Vlad Gheorghe: Dacă puteți să puneți înapoi imaginea cortului, ca să citim un pic pe ea... Să vedem diferența de la început. Vorbim despre o inițiativă cetățenească europeană...

"Duceți hoția pe care o practicați în România la nivel european?"

Lavinia Șandru: Inițiativa cetățenească la nivel de România aparține pe PUSL? Dumneavoastră aceeași inițiativă vreți să o duceți la nivel european fără să spuneți că, de fapt, inițiativa a pornit din România și a fost ideea pe PUSL. Nu se supără nimeni, dar nu mai furați, vă rog, nu mai furați și nu mai mințiți. Așa cum mințiți despre mine personal, mințiți despre toată lumea. Și cetățenii văd lucrul ăsta! Vă acuzați chiar dumneavoastră colegii de partid că mint! Au mințit colegii de partid atunci când au făcut lista pentru europarlamentare. Dumneavoastră faceți același lucru ca și colegi de la USR. Mințiți!

Vlad Gheorghe: O invit pe doamna Lavinia Șandru să intre să scaneze acel cod QR și o să afle mai multe, așa o să înțeleagă și dânsa despre ce este vorba.

Lavinia Șandru: Am scanat acel cod QR și este proiectul nostru de inițiativă cetățenească, proiectul de inițiativă cetățenească susținut de pe PUSL mutat la nivel european. Adică dumneavoastră duceți hoția pe care o practicați în România la nivel european? Vi se pare normal? Vă bateți joc de încrederea pe care v-au acordat românii.

Vlad Gheorghe: Scanați acel cod QR și ajutați-ne să confiscăm averile nejustificate și o să se supere mai mulți oameni decât Lavinia Șandru.

Lavinia Șandru: În continuare mergeți pe ideea că trebuie să susțineți un proiect furat.

Vlad Gheorghe: Dați-mă în judecată, doamnă, faceți plângere penală dacă am furat ceva! Dumneavoastră, din câte îmi amintesc, ați fost destul de mult pe la DNA și știți să faceți chestia asta, așa că puteți să o faceți.

Lavinia Șandru: Toți cei care vor să susțină această inițiativă cetățenească pentru care, deja, de un an și ceva, PUSL strânge semnături, pot să semneze la sediile PUSL. Pe domnul Vlad Gheorghe aș vrea să-l vadă toți așa cum este : un om incapabil să promoveze valorile adevărate. El merge pe partea hoției!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel