USL îşi va lansa vineri, la Mamaia, programul pentru Turism
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
LITORAL
LITORAL

Uniunea Social Liberală îşi va lansa, vineri, la Mamaia, programul pentru Turism, eveniment la care vor participa preşedinţii PSD, Victor Ponta, PNL, Crin Antonescu, şi PC, Daniel Constantin.

USL şi-a lansat în acest an viziunea privind administraţia publică şi dezvoltarea regională, platforma fiscală şi economică, programul „Agricultura şi dezvoltarea satului românesc“, dar şi viziunea pentru Educaţie - „O şcoală inovativă, o şcoală pentru cariera profesională şi pentru viaţă“.

Până acum, lansările programelor şi viziunilor USL și a programelor sectoriale pe care Uniunea vrea să le aplice după alegeri au fost contracarate de Putere cu acţiuni de tip diversionist. Mai întâi a fost reorganizarea regională. „Se știa că vom lansa tema dezvoltării regionale. Au fost pregătite și documente scrise. Adversarii noștri au încercat să reducă impactul acestor lansări. De exemplu, propunerile economice au circulat în interiorul PNL și PSD, pentru a fi dezbătute. Cu o săptămână înainte de lansarea oficială, Adevărul a publicat draftul, dând startul  campaniei de discreditare a acestei inițiative“, ne-a declarat Eduard Hellvig, secretar general al PNL,  s-a ocupat de organizarea întâlnirilor de la Sala Palatului.

Al doilea eveniment USL a fost sabotat cu ajutorul ANI, alt instrument politic. Exact cu o zi înainte de anunțarea viziunii Opoziției referitoare la Educație, ANI a declarat incompatibili rectorii  care trebuiau să anunțe programul. La derută, a fost introdus în lotul incompatibililor și un pedelist fără o activitate parlamentară importantă. Despre incompatibilitatea rectorilor respectivi se discută din...16 februarie, coincidența publicării deciziei pe 3 iunie ( adunarea USL era programată pentru 4 iunie) putând da de gândit. Tot o coincidență este, desigur, publicarea în același ziar (Adevărul) a unei anchete despre Liviu Dragnea,  șeful aleșilor locali ai PSD, cu câteva zile înainte de  lansarea programului USL de dezvoltare regională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel