"USD" a depus lista candidaților la BEC. Ponta, atac la Antonescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
USD ponta oprea constantin
USD ponta oprea constantin
Alianța PSD-PC-UNPR a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Central lista candidaților pentru europarlamentare, evenimentul la care au participat liderii celor trei partide. Premierul Ponta a vorbit despre candidații "USD" și a promis că aceștia vor face o "campanie pozitivă". Liderul PSD și-a exprimat regretul că liberalul Crin Antonescu nu participă la acest eveniment, dar i-a reproșat că a adoptat limbajul lui Traian Băsescu.

"Ne mândrim foarte mult cu toți candidații noștri și nu este o listă oarecare, din primii 5 candidați 3 sunt doamne care ne vor reprezenta cu mare cinste și onoare", a declarat Ponta, precizând că toți candidații PSD "nu vor ataca țara" pentru că sunt în primul rând reprezentanții României și mai apoi ai PSD.

"Nu doar că avem cea mai bună listă și în mod sigur avem cea mai  bună alianță electorală în așa fel încât colegii noștri să poată să-și desfășoare campania să obțină voturi. Vom avea o campanie pozitivă, în care vom spune ce am reușit să facem. Dacă alții fac campanie negattivă, e părerea lor", a continuat.

Ponta s-a referit și la războiul Monica Macovei - Elena Băsescu, pornit în pragul alegerilor europene.

"Se comportă ca două țațe europene, amândouă sunt creații la propriu și la figurat a d-lui Băsescu, cred că e rușine ce vedem".

Ponta, mesaje pentru Antonescu și Diaconu

"Ar fi fost și mai bine să fim patru, împreună cu reprezentanul PNL. Le urez succes candidaților liberali, îi urez succes lui Mircea Diaconu, care cred că ar fi un europarlamentar foarte bun pentru România", a spus Ponta.

Jurnaliștii l-au întrebat pe șeful Guvernului cum răspunde acuzațiilor lui Crin Antonescu, care a declarat că PSD este un partid care "fură".

"Băsescu a câștigat de două ori alegerile, mai ales în 2009, prin fraudă, prin furt" și de fiecare dată hoțul a strigat hoțul, a spus Ponta, care a adăugat că Antonescu preia acum limbajul președintelui țării.

Victor Ponta a precizat că alianța PSD-PC-UNPR și-a propus un scor de 35% la europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel