Usain Bolt i-ar alege pe Ronaldo, Mbappe şi Bale pentru o ştafetă de 4x100 m
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Usain Bolt, fostul star al sprintului mondial, i-ar alege pe portughezul Cristiano Ronaldo, francezul Kylian Mbappe şi galezul Gareth Bale pentru a-i fi parteneri într-o ştafetă de 4x100 m cu fotbalişti, a declarat atletul jamaican într-un interviu acordat site-ului FIFA.

"Dacă ar trebui să alegi trei fotbalişti, de ieri sau de azi, care să alege într-o ştafetă de 4x100 m alături de tine, cine ar fi aceştia?' a fost întrebat Bolt, iar jamaicanul a răspuns fără ezitare: "Rolando, Mbappe şi Bale".

Multiplul campion olimpic a explicat, totodată, motivul pentru care a renunţat la dorinţa sa de a începe o carieră în fotbalul profesionist, după retragerea din atletism. "Îmi place să joc fotbal, însă la vârsta mea şi cu toate celelalte angajamente ale mele, era dificil să acord timpul necesar pentru a reuşi un succes profesional. Voi continua să joc fotbal la evenimente ale celebrităţilor şi în cele caritabile, precum Soccer Aid", a spus Bolt.

Întrebat până unde crede că ar fi ajuns dacă ar fi început o carieră de fotbalist profesionist în adolescenţă, în locul celei de atlet, Usain Bolt a răspuns: "Este greu de spus. Chiar dacă iubesc fotbalul, nu am niciun regret, deoarece cariera mea în atletism mi-a adus foarte mult succes. Nu aş schimba nimic".

Jamaicanul a precizat, totodată că, dacă ar fi putut vota pentru premiul The Best FIFA din acest an l-ar fi ales pe portughezul Cristiano Ronaldo, care a evoluat la echipa sa favorită, Manchester United.

În vârstă de 33 ani, Usain Bolt s-a retras din lumea atletismului în 2017, după ce a cucerit opt medalii de aur la Jocurile Olimpice şi 11 titluri de campion mondial, fiind în continuare deţinătorul recordurilor lumii la 100 m, 200 m şi 4x100 m (alături de ştafeta ţării sale).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel