Usain Bolt e tată de gemeni - FOTO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Usain Bolt e tată de gemeni / Foto: Facebook
Usain Bolt e tată de gemeni / Foto: Facebook
Usain Bolt a devenit tată de gemeni.

Legendarul sprinter jamaican Usain Bolt şi partenera sa Kasi Bennett au anunţat duminică naşterea a doi gemeni, doi băieţei care au primit numele Thunder şi Saint Leo, transmite  Agerpres, citând AFP.

Usain Bolt, 34 ani, cu opt medalii de aur la JO 2008, 2012 şi 2016, a postat o fotografie a gemenilor pe reţelele de socializare, dar fără a preciza data lor de naştere.

Kasi Bennett a postat de asemenea o fotografie de cuplu, alături de Usain Bolt, gemeni şi prima lor fiică, Olympia Lightning, născută în mai 2020, dar al cărei nume a fost dezvăluit doar câteva luni mai târziu.

Jamaicanul deţine în continuare recordurile mondiale la 100 şi 200 m, fiind singurul atlet care a cucerit titlul olimpic în aceste două probe la trei olimpiade consecutive. După ce s-a retras din atletism în 2017, Bolt a încercat o carieră în fotbalul profesionist, mai ales în Australia, dar în lipsa unui contract, s-a retras din activitatea sportivă în 2019.

Recordul lui Usain Bolt va PERSISTA ani de zile.

În ciuda retragerii din atletism din 2017, Usain Bolt încă deține recordul mondial pentru parcurgerea a 100 de metri și nu crede că reușitele sale vor fi egalate preacurând.

Conform Marca, Bolt a stabilit un timp de 9.58 secunde pe 6 august 2009, în Berlin, iar de 11 ani nimeni nu a reușit să egaleze performanța. Tyson Gay a alergat 100 de metri în 9.69 secunde în același ani, cel mai apropiat timp de recordul lui Bolt.

„Nu cred că cineva îmi va ajunge la recorduri”, a mărturisit Usain Bolt pentru publicația spaniolă. „Nu cred că se poate încă. Nivelul la care am ajuns pentru a atinge recordurile a fost atât de lung și presărat cu atât de multă muncă, iar atributele mele fizice m-au ajutat, faptul că sunt înalt, așa că nu cred că cineva va ajunge prea curând acolo”.

VEZI ȘI: FOTO: „Cea mai RAPIDĂ fiică din lume”. Usain Bolt a devenit TĂTIC

Prima fiică a cuplului s-a născut în anul 2020. Atunci, Usain Bolt a postat pe Twitter mai multe imagini cu iubita sa, Kasi, într-o rochie bufantă de seară și cu fiica lor în brațe.

„Vreau să îi urez iubitei mele, Kasi, La Mulți Ani. Vreau să petrec ziua ta specială cu tine. Nu vreau nimic decât fericire pentru tine și voi continua să fac tot ce pot pentru a-ți menține zâmbetul pe buze”, a transmis Bolt, alături de pozele în premieră, conform Daily Mail. Olympia Lightning Bolt („Lightning” înseamnă fulger, în engleză, n.r.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel