SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep și-a stabilit ținta: primul loc la US Open
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
SIMONA HALEP, US OPEN. Jucătoarea de tenis româncă Simona Halep și-a stabilit ținta pentru turneul de Grand Slam al anului, US Open. 

SIMONA HALEP, US OPEN. Simona Halep vrea să iasă învingătoare din turneul de Grand Slam. Ținta Simonei Halep a fost transmisă de antrenorul său, belgianul Wim Fissette. 

SIMONA HALEP, US OPEN. Simona Halep, care recent a câștigat al optulea titlu, Bucharest Open, în turneul WTA, și-a stabilit următorul target: câștigarea turneului de Grand Slam. 

SIMONA HALEP, US OPEN. Simona Halep a fost de două ori aproape de câștigarea unui nou trofeu. Prima oară a fost la Roland Garos French Open, când a pierdut în finală în fața rusoaicei Maria Sharapova. A doua oară a fost la Wimbledon, unde s-a accidentat în semi-finale. 

SIMONA HALEP, US OPEN. "Obiectivul nostru este să câștigăm US Open. Simona a fost aproape de a câștiga în Paris și Wimbledon. Vom încerca să facem din ea o jucătoarea mai bună. Totul stă în detalii. Sunt sigur că un titlu Grand Slam va veni anul acesta sau, dacă nu, anul viitor", a spus Wim Fissette, la Digi Sport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel