Urban exploring- Delta Dunării de Bucureşti - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
„Groapa”, aşa cum o numesc cei care stau în împrejurimi, este mai nou rezervaţie naturală.  S-a vrut a fi  lac cu bărcuţe,mai târziu se auzea ceva de un hipodrom, apoi a fost Împrejmuită cu gard de tablă, care a disparut incet spre centrele de colectare a fierului vechi.

Autor:Mihaela Budescu

Prin urmare,  prea mulţi bani  trebuiau investiţi în acest loc, aşa ca au spus sa fie  declarată Rezervatie Naturală.  Au apărut afişe de campanie electorală,  lumea a vorbit la televizor, oamenii s-au mirat cum putem avea aşa o bogatie de loc... şi atât. Locul  a rămas neatins.

Groapa, in 20 şi ceva de ani, a fost vizitată doar de pescari,de  un cioban care avea un fel de stână,de  oameni care faceau grătar sau plajă şi de cei care îşi aruncau gunoaiele acolo dupa ce zugrăveau. Va deveni acum obiectiv turistic, iar străinii se vor „îngramădi” sa o vadă.

Toata lumea se mira de fauna si flora acestui loc. În mai bine de doua decenii, se astepta să rămână pământ gol?  Să ne mândrim ca avem un stat care nu işi dă interesul.  Din neglijenta acestuia avem acum o rezervatie naturală  in mijlocul capitalei cu care să ne mândrim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel