Uranus în Taur. Schimbări uluitoare pentru TOATE zodiile până în 2026
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Previziuni astrale. Planeta Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026. 

Sunteți pregătiți de unele zile memorabile? Ei bine, astrele s-au gândit la asta și vor să ne facă vara din 2024 una mai nonconformistă!

Uranus aduce schimbări inevitabile în viețile noastre, indiferent dacă le dorim sau nu. Este o planetă asociată cu excentricitatea și revoluția în toate aspectele vieții, inclusiv în modul în care ne prezentăm și în ceea ce privește tot ce este neconvențional și împotriva regulilor.

Tranzitul lui Uranus în Taur, început în 2018 și care va dura până în 2026, aduce schimbări semnificative în lume, într-un mod surprinzător și neașteptat. Să nu uităm că ultima dată când am avut această configurație astrologică(1934-1941), la nivel mondial s-au petrecut evenimente marcante, mai ales în ceea ce privește gestionarea resurselor/supraviețuirii. 

Marte tranzitează și el același până pe 20 iulie. Iar pe 15 iulie va face o conjuncție la grad perfect cu Uranus. Și va fi genul de aspect care ne va lua pe sus. Furia și curajul se vor îmbina cu instabilitatea și spontaneitatea. Iar cum arhetipul Taurului este unul dornic în primul rând de stabilitate și confort, ei bine, următoarea perioadă nu va avea parte deloc de așa ceva. 

Deci putem spune că tranzitul lui Uranus în Taur este foare potențat acum. 

Iată la ce trebuie să se aștepte zodiile!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nativii Berbec au oportunitatea să exploreze noi talente în domeniul financiar, deși pot întâmpina instabilități și fluctuații. Este important să nu își dorească ceea ce au alții, ci să descopere doar ceea ce li se potrivește lor în mod personal.

Taur/Ascendent în Taur

Fiindcă Uranus se află în semnul lor, Taurii ar putea fi afectați de schimbări surprinzătoare. Rutina și ordinea pe care le aveau stabilite în viață ar putea fi schimbate, în special dacă au evitat să facă schimbări în ultimii ani.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Uranus va intra direct în sfera gândurilor ascunse, astfel că Gemenii vor fi nevoiți să învețe să renunțe. Vor avea idei de evadare. Important va fi să își schimbe perspectiva asupra trecutului. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel