UPDATE. Românul dispărut de lângă soția sa, la granița dintre Slovacia și Ungaria, a fost găsit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Petrisor Pipirigeanu
Foto Facebook Petrisor Pipirigeanu
Românul dispărut misterios de lângă soția sa, la granița dintre Slovacia și Ungaria, a fost găsit. Verișoara lui a dat vestea, marți seară. 

UPDATE 2. După câteva ore, verișoara lui Petrișor Pipirigeanu a transmis că 'Alături de întreaga familie, am bucuria de a va anunța că l-am găsit teafăr și nevătămat pe Petrișor! L-am găsit la o fermă din localitatea vecină prin intermediul logodnicului meu care a luat legătură cu primarul de acolo, domnul Julius Horvat (fost polițist), un om extraordinar, fără de care nu am fi reușit nimic și care l-a căutat cu mașină de teren personală după ce i-am arătat imaginile de pe camerele de supraveghere! Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru miile de gânduri de bine, implicare și distribuiri! Încă o dată, situația este salvată de oameni cu inima mare și mai puțin de autorități! Nu mai știe prea bine cum s-au derulat lucrurile (Vă rog nu insistați).Vă mulțumim încă o dată, din suflet și slavă lui Dumnezeu pentru imensă bucurie prilejuită de găsirea lui!'.

UPDATE. Verișoara lui Petrișor Pipirigeanu, Alexandra Chițimuș, a anunțat marți seară, pe Facebook, că: 'L-AM GĂSIT VIU ȘI CONȘTIENT! Vă scriu detaliile când ne liniștim! Mulțumim tuturor pentru rugăciunile puternice!'.

Știre inițială

Petrișor Pipirigeanu, un tânăr în vârstă de 30 de ani din Târgu Neamț, a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria, în condiţii misterioase, la doi pași de soția care îl aștepta în maşină. Familia face apel la populație în vederea depistării tânărului de 30 de ani. 

Petrișor Pipirigeanu se întorcea împreună cu soția sa, din Anglia, duminică, când au fost nevoiți să oprească la coadă, în apropierea graniței dintre Slovacia şi Ungaria, în zona oraşului Veľký Kamenec.

În jurul orei 22:00, Petrișor Pipirigeanu i-ar fi spus soţiei sale că merge să cumpere o sticlă de apă de la un magazin din apropiere. Femeia a așteptat câteva zeci de minute, dar soțul ei nu s-a mai întors. 

Realizând că a trecut prea mult timp, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Google Maps arată că zona în care a dispărut tânărul din Târgu Neamț se află la aproximativ 120 de kilometri de Vama Petea din România. Pe acolo, cei doi ar fi trebuit să intre în ţară, scrie antena3.ro.

Familia a lansat un apel pe Facebook

Alexandra Chițimuș, verișoara lui, a scris că: 'Verișorul meu s-a pierdut la câțiva kilometri de granița cu Ungaria, în Slovacia, localitatea Veľký Kamenec! Venea din Anglia, împreună cu soția. A plecat pe jos să cumpere apă și n-a mai revenit la masină. Nu răspunde la telefon de aseară de la 10 (n.red. duminică).

Dacă trece cineva pe acolo sau locuiți în zona sau aveți rude acolo, vă rog, ajutați-ne să-l găsim! Distribuiți, va rog! Contact pe messenger. Poartă un tricou albastru deschis, pantaloni verzi, trei sferturi!.'

VEZI ȘI: O tânără dată dispărută în 2010 a fost găsită. Trăia în secret cu iubitul, la 500 metri de casă

Milionar kuweitian, dispărut în România din 2015

Un milionar kuweitian a dispărut în România, în 2015, pe când avea 79 de ani. El stătea în localitatea Cheia, judeţul Prahova. Fiii şi fratele lui sunt convinşi că a fost răpit, chiar dacă nu ştiu să fi avut duşmani, nici în România, nici în Kuweit, anunța Digi 24 în urmă cu trei ani.

Mohammed Albaghli a părăsit pensiunea în care era cazat, în după amiaza zilei de 5 august 2015. A traversat Drumul Naţional 1A şi a intrat, la aproximativ 50 de metri distanţă, în curtea altei pensiuni din Cheia. Ultimele informaţii primite de familie sunt cele potrivit cărora Mohammed Albaghli a fost văzut urcând aceste trepte, pentru a admira, de la înălţime, panorama munţilor Ciucaş.

Conform sursei citate, îngrijitoarea lui şi administratorii pensiunii de peste drum sunt ultimele persoane care l-au văzut pe Albaghli pe 5 august 2015, în jurul orei 14.

Familia kuweitianului este dispusă să ofere oricui are informații despre Albahli suma de 1 milion de euro, anunțând că, la nevoie, pot cheltui și mai mult. (Foto AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel