România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 10 dec 2019 / 10:52
Update: Incendiul din AFI Cotroceni, de mici dimensiuni și stins imediat
Imagini amator
O parte a mall-ului AFI Cotroceni a luat foc în această dimineață.

UDPATE Oficial: „Marți dimineață, în AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanșat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiș, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial. Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată. Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Știre inițială:

Pompierii au intervenit în urma unui apel la 112, efectuat la ora 10:30, în care echipele speciale au fost anunțate despre un fum dens și înnecăcios în interiorul mall-ului. S-a intervenit cu ajutor a 4 autospeciale și 4 autoscări, plus mai multe echipaje SMURD de intervenție, care sunt la fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale după caz, conform Digi 24.

Din fericire, nu există victime

 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis că nu a fost nevoie de evacuare. De acest lucru s-au ocupat angajații mall-ului. Oamenii care se aflau în centrul comercial sunt, în acest moment, în fața mall-ului, în zona de siguranță. 

Incendiul a pornit într-o cameră tehnică a unui restaurant, în zona tubulaturii, iar de acolo, fumul dens și puternic a ajuns până în zona în care se aflau angajații și clienții mall-ului. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro