Unul dintre suspecții în cazul jafului din Pasul Gutâi s-a spânzurat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ursut_31497300
ursut_31497300

Ioan Ursuţ, unul dintre suspecții acuzați pentru tâlhărie,   în cazul jafului din Pasul Gutâi, s-a spânzurat, vineri dimineaţa în penitenciar.

"Cu toate eforturile depuse de personalul de specialitate, deţinutul nu a putut fi resuscitat", a spus purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Mircea Ovidiu Chiorean.

Potrivit judecătorului de caz, vineri dimineaţa, Tribunalul Maramureş a primit o înştiinţare de la penitenciarul Gherla, în care a fost informat că Ioan Ursuţ a decedat şi că celălalt suspect nu poate fi transferat în acest moment pentru a lua parte la înfăţişare, deoarece este reţinut pentru audierile care se fac la penitenciarul Gherla.

Potrivit informaţiilor reprezentanţilor penitenciarului, Ioan Ursuţ a fost găsit vineri dimineaţa spânzurat în baia penitenciarului Gherla. În acest caz a fost începută o anchetă internă în penitenciar.

Jaful secolului a avut loc în data de 15 septembrie 2009, când Ioan Ursuţ şi alte persoane, care până în momentul de faţă nu au fost identificate, au jefuit o maşină de transport valori. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, prejudiciul s-a ridicat la 240.000 de lei, însă procurorii care au anchetat cazul au declarat că suma este mult mai mare, aceasta ridicându-se la 4 milioane de lei şi 2000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel