Unul din opt britanici serveşte acelaşi fel de mâncare zilnic
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
rutina la pranz
rutina la pranz

Milioane de oameni mănâncă acelaşi lucru zilnic. Fie că e vorba de un pachet făcut acasă, de ceva cumpărat sau de mâncarea din cantină, majoritatea angajaţilor care iau masa la birou urmează aceeaşi rutină de când se ştiu. Prânzul preferat al britanicilor este sandvişul cu şuncă.

Autor: Larisa Cobuz

Studiul realizat de Wonderful Pistachios şi citat de DailyMail a folosit 2000 de intervievaţi şi a ajuns la câteva concluzii uimitoare: 71% dintre angajaţii de tip 8-16 îşi fac pachet de acasă, o cincime cumpără ceva în drum spre muncă şi unul din zece mănâncă la cantina firmei. Şapte din zece oameni sunt de părere că mănâncă zilnic acelaşi lucru pentru că e… simplu. Alte considerente sunt cel financiar şi cel al rutinei de dragul rutinei.

Purtătorul de cuvânt al cercetătorilor este de părere că e normal să avem o astfel de rutină din moment ce omul este o creatură habituală. Dar obiceiul acesta poate decurge şi din lipsa de timp. Majoritatea intervievaţilor au recunoscut că pauza de prânz este o istorie veche. De obicei, trebuie să îşi facă timp ca să poată mânca.

Acelaşi studiu arată că cele mai populare feluri de mâncare în rândul britanicilor sunt sandvişul cu şuncă, cel cu brânză, cu pui, cu ou, supa de legume şi supa de roşii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel