Unul din doi britanici crede că prinţul Harry ar trebui să rămână fără titlurile regale după documentarul Netflix
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Jumătate dintre britanici sunt de părere că Ducele de Sussex, prinţul Harry, ar trebui să rămână fără titlurile regale, după documentarul de pe Netflix în care critică Casa Regală britanică.

Într-un sondaj făcut de The Times, şi citat de journalbreak.com, 44% dintre respondenţi sunt de părere că prinţul Harry ar trebui să rămână fără titlurile nobiliare. Doar 32% dintre respondenţi sunt de părere că acesta nu ar trebui sancţionat. 

Contrar aşteptărilor celor doi, documentarul nu a dus la îmbunătăţirea părerilor despre Harry şi Meghan. 44% dintre respondenţii sondajului înclină mai mult spre William şi Kate, în timp ce doar 17 % sunt de părere că Harry şi Meghan Markle au dreptate. 

Ideea deposedării de titlurile nobiliare a fost enunţată şi de parlamentarul conservator Bob Seeley, care a anunţat chiar că vrea să introducă un proiect legislativ în acest. 

"După ce că au făcut praf familia regală şi au monetizat suferinţa pentru consum public, prinţul şi Meghan atacă şi unele dintre cele mai importante instituţii din această ţară", a punctat parlamentarul, conform Mirror

Tom Quinn, autorul cărţii Kensington Palace: Memorii intime, de la Regina Maria la Meghan Markle, a explicat că "sunt surprins că documentarul nu le-a făcut şi mai mult rău ducelui şi ducesei de Sussex. A fost dureros de privit, mi-am dat seama că sunt pierduţi. Este extraordinar că ei simt că asta va îmbunătăţi cumva lucrurile pentru ei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel