Unul din câinii lui Joe Biden, Champ, a murit
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 19 iun 2021, 19:59
WhatsApp
Facebook - Joe Biden
Facebook - Joe Biden
Unul din câinii lui Joe Biden, Champ, a murit.

Unul dintre cei doi câini ai lui Joe Biden a murit, președintele american anunțând acest lucru pe Twitter, sâmbătă.

Joe Biden a anunțat că familia sa a pierdut „prietenul iubit”, pe Champ.

„Îmi va lipsi”, notează președintele SUA.

Câinele lui Joe Biden, Champ, s-a alăturat familiei în anul 2008.

Joe și Jill Biden aveau doi câini, pe Champ și pe Major, ciobănești germani.

 

Tot ce trebuie să știi despre summitul Biden - Putin: Puncte comune și blocaje între SUA și Rusia

Summitul dintre președintele american Joe Biden, cel mai puternic om al lumii libere, și omologul său rus, Vladimir Putin, a reprezentat punctul culminant al încercării aplanării relațiilor dintre SUA și Federația Rusă, ajunse la un minim istoric după prăbușirea URSS-ului și sfârșitul Războiului Rece.

DefenseRomania a luat parte la acest eveniment istoric, prin colaboratorul și analistul publicației noastre, H.D. Hartmann, prezent la Geneva cu ocazia întrevederii dintre Joe Biden și Vladimir Putin.

Așadar, 16 iunie 2021 a fost o zi plină la Geneva, iar corespondentul nostru a definit-o, asemenea președintelui american, „nu despre încredere sau clădirea încrederii, cât despre verificarea acesteia”. 

Întâlnirea a fost un summit de aproape 3 ore, discuții care au început președinții celor două țări, continuând cu șefii diplomațiilor americane și ruse, iar mai apoi în biblioteca aristocratică din mijlocul vilei La Grange au fost introduși și ceilalți membri ai delegațiilor, serviciilor de informații, finanțe sau armată.

La solicitarea elvețienilor, cei care au pus la dispoziție „terenul neutru de negociere”, a fost anunțată o discuție între 4 și 5 ore, dar s-a încheiat în mai puțin de 3 ore. Interesant e că nu a existat nicio pauză, ambii dorind să demonstreze unul în fața celuilalt, un efort intelectual și o condiție fizică în ciuda vârstei lor.

În ciuda faptului că elvețienii au avut o întreagă ofensivă diplomatică pentru ca cei doi președinți să aibă o conferință de presă comună, acest lucru nu s-a întâmplat. Atât Joe Biden, cât și Vladimir Putin, au ieșit separat în fața jurnaliștilor. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?