Urmărește emisiunea live
Untură de bursuc capsule. Ce boli tratează forma modernă a medicamentului tradițional
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Din cele mai vechi timpuri, untura de bursuc în capsule a fost folosită în medicina populară pentru a trata multe boli. Grăsimea de bursuc este considerată eficientă pentru articulații, mușchi și coloana vertebrală, este bogată în elemente naturale utile și vitamine. Cu ajutorul acestui instrument, puteți reduce durerea, puteți încetini procesele de distrugere a țesuturilor sistemului musculo-scheletic.

Acizii nesaturați Omega-3, Omega-6 sunt necesari pentru normalizarea metabolismului, tratarea și întărirea sistemului imunitar, scăderea nivelului de colesterol. Acizii organici sunt un agent antibacterian natural necesar pentru creșterea funcției motorii a articulațiilor. Vitaminele A, B, E, P, și acidul folic sunt necesare pentru normalizarea echilibrului hormonal, pentru a îmbunătăți procesele metabolice și regenerarea țesuturilor. Folosind grăsimea de bursuc pentru tratamentul articulațiilor, puteți obține reducerea durerii, îmbunătățirea proceselor metabolice din organism, îmbunătățirea circulației sângelui în articulațiile afectate, întărirea țesutului cartilajului și încetinirea distrugerii acestuia. De asemenea, are loc reducerea inflamației și a umflăturilor și crește elasticitatea ligamentelor și mușchilor. De asemenea, tratează poliartrita reumatoidă.

Efectele uimitoare ale unturii de bursuc. Cum să alegi și să depozitezi corect produsul?

Grăsimea naturală de bursuc poate fi cumpărată de la o farmacie sau un magazin specializat. În timpul producției, trece printr-o etapă specială de purificare, care ajută la păstrarea tuturor calităților utile. Un produs de calitate este culoare alb, crem sau gălbui, fără mirosuri străine neplăcute.

Capsula se topește la temperatura camerei, dar îngheață în frigider. Grăsimea de bursuc este disponibilă și sub formă de unguent, cremă sau balsam, ambalată în tuburi sau borcane de polimer. Se recomandă păstrarea produsului natural timp de cel mult 2 ani de la data fabricării într-un recipient de sticlă bine închis, la loc răcoros, la o temperatură care să nu depășească +5°C.

Pentru tratamentul articulațiilor, grăsimea de bursuc se aplică extern, se frecă cu mișcări de masaj într-o zonă cu probleme sau se aplică sub formă de compresă. Procedurile se efectuează în fiecare seară înainte de culcare timp de 7 până la 10 zile. După aplicarea unguentului sau aplicarea unei comprese, articulațiile trebuie înfășurate cu o cârpă caldă. Cu ajutorul acestui instrument, puteți trata osteocondroza, artrita, artroza, coxartroza, entorsa, hernia, umflarea articulațiilor umărului, durerea de colon care radiază în spate sau afecțiunile genunchiului.

Untură de bursuc capsule. De ce afecțiuni vei scăpa dacă vei administra medicamentul natural

Pe când capsulele se folosesc pentru tratarea unor boli inflamatorii și infecțioase ale plămânilor și căilor respiratorii, însoțite de tuse și spută. Printre acestea se numără bronșită, pneumonie, tuberculoză, astm bronșic, infecții respiratorii acute, ateroscleroză. Capsulele acționează ca sursă suplimentară de Omega-3, în caz de hipertensiune arterială, anemie, hormoni, tulburări, boli ale tractului gastro-intestinal. De asemenea, unii medici recoamandă administrarea lor în caz de gastrită, ulcere, atonie intestinală, epuizare generală a organismului, imunitate slăbită, însoțită de răceli frecvente, sindrom de oboseală cronică.

Grăsimea îmbogățită de bursuc în capsule este un remediu natural dovedit, indicat pentru ateroscleroză, boli ale plămânilor și tractului respirator, imunitatea redusă și metabolismul afectat. Studiile clinice au dovedit că aceste capsule de grăsime îmbogățite de bursuc sunt extrem de eficiente în tratamentul unui număr de boli și afecțiuni asociate cu tulburări metabolice și niveluri crescute de colesterol.

Untura de bursuc în capsule sunt o formă modernă și îmbunătățită a unui medicament tradițional utilizat pe scară largă în medicina populară. Compoziția medicamentului include acizi grași polinesaturați, precum Omega-3, vitamina A, vitamina E, precum și ulei de germeni de grâu, conform BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel