Data publicării:

Untold. Herjeu: Dați drept de vot de la 16 ani (de ce nu de la 14?) extaziaților care răcneau pătrunși până la primul și ultimul neuron versurile alea

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Radu Herjeu a avut și el o opinie privind „controversa” de la Untold unde s-au cântat versuri obscene.

„Îmi spune o prietenă profesoară că pe grupul ”Părinților din România”, unde, în timpul grevei, toți aveau câte o opinie, evident ultraindignată și extrem de avizată despre proteste, revendicări, competențele dascălilor, titularizările și nivelul școlii mioritice, e acum o liniște mormântală. Brusc, nimeni nu are nicio părere despre secvențele de la concertul gheboasei de la Untold. Nici genialul Dănileț, care era foarte activ pe grup! Dar mi se pare normal! Acum ar fi vorba despre ei! Și ei sunt în vacanță! Shhhhhh!”, a scris Radu Herjeu privind marea „controversă” legată de versurile cântate pe scena Untold.

Mai mult decât atât, Radu Herjeu a spus, ironic, că ar vrea să aibă drept de vot și puștii de 14 ani pe care i-a văzut la Untold, în contextul discuției privind posibilitatea ca tinerii să voteze de la 16 ani.

„Nu mai am energie să comentez prestația unuia gheboasă pe scena elitistă de la Untold din inima orașului de nemitici. Cu atât mai puțin să mă indignez aiurea! Dar vă rog dați drept de vot de la 16 ani (de ce nu de la 14?) extaziatelor și extaziaților care răcneau pătrunși până la primul și ultimul neuron versurile alea de lupanar! Vă rog eu mult! Că de procreat se ocupă, din păcate, singuri!”, a mai scris Radu Herjeu. 

Întrebat „Cum ar arăta un articol 36 ideal al Constituției în viziunea dumneavoastră? Așa: "(2) Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale, și nici persoanele care se duc la Untold și ascultă trap."?, Radu Herjeu a spus: „Nu, doamne ferește! Dimpotrivă. Doar lor le-aș mai da drept de vot! Fără limită inferioară de vârstă, evident!”.

VEZI ȘI: UNTOLD 2023 și Gheboasă - Dovada ipocriziei totale are milioane de vizualizări. Oripilații care se dau de ceasul morții ar trebui să vadă asta / video - https://www.dcnews.ro/untold-2023-si-gheboasa-dovada-ipocriziei-totale-are-milioane-de-vizualizari-oripilatii-care-se-dau-de-ceasul-mortii-ar-trebui-sa-vada-asta-video_925418.html

VEZI ȘI: Andrei Caramitru, după controversa cu Gheboasă și tinerii de la Untold: De 3000 de ani, bătrânii spun că „se duce lumea de râpă“ cu fiecare generație - https://www.dcnews.ro/andrei-caramitru-dupa-controversa-cu-gheboasa-si-tinerii-de-la-untold-de-3000-de-ani-batranii-spun-ca-se-duce-lumea-de-rapa-cu-fiecare-generatie_925410.html

Pe scena Untold 2023, mulți artiști ai momentului au avut versuri controversate și obscene. 

Festivalul s-a încheiat luni, în jurul orei 08.30. Armin van Burren a încheiat petrecerea, alături de spectatorii care i-au rămas alături, în această prelungire matinală a festivalului. Tineri din toate colțurile lumii au cântat și au dansat patru zile alături de artiștii preferaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel