Untold 2019, postare incredibilă. ”Iată la ce demoni se inchină copiii noștri!”
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 06 aug 2019, 19:47
WhatsApp
Ajuns la a cincea ediţie, UNTOLD s-a numărăt printre cele mai bine cotate astfel de festivaluri din lume, iar printre artiştii importanţi din 2019 s-au aflat Robbie Williams, Armin van Buuren, Bastille, David Guetta, Martin Garrix.

Există voci care îi consideră sataniști pe tinerii care merg la Untold. Nimic mai fals! Dar haideți să vedem o postare halucinantă despre Untold făcută de Elena-Maria Mişin din Cluj:

”Untold. Scena este exact ca un altar păgân. Iată la ce demoni se inchină copiii noștri. Nu mă mir ca i-am întâlnit in fiecare dimineata intre orele 5 si 6, uzi, epuizați și negri de supărare. (îmbrăcați in negru 90% dintre ei)

(...)

Ori sunt acești tinerii obosiți din naștere, ori de prea multă muncă, ori într-adevăr ceea ce consumă îi conduce spre iad. Eu cred că este a doua variantă deoarece cu munca nu se spetesc, asta este evident, deoarece au părinți fraieri care muncesc din greu pt ei (biletele la festival sunt jaf la drumul mare); deci parintii muncesc din greu pentru ca odraslele lor să-și satisfacă toate poftele si plăcerile hedoniste care le oferă din belșug societatea civilizată în care trăim.

(...)

Cuvântul Bibliei spune 2Timotei 4.3-4... va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite."

Ce este acest festival cu muzică ce gâdilă plăcut (pentru ei) urechi care are, evident, un mesaj satanist decât o înșelătorie la drumul mare pentru tinerii noștri care nu au credință și care și-au întors urechea de la Adevăr crezând în poveștile iscusit plăsmuite ale Untold?!”, a scris Elena-Maria Mișin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?