Universitatea din Timișoara, eveniment special la București
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Una dintre cele mai prestigioase instituții academice din România – Universitatea de Vest din Timișoara își va sărbători colaboratorii academici, luni, 18 decembrie 2017, în Salonul „Carol I” al Bibliotecii Centrale Universitare din București, începând cu ora 17.30.

„Spiritul Universității de Vest din Timișoara a fost și este unul al performanței și al excelenței, fiind transmis de la o generație la alta de oameni care, prin activitatea lor, au contribuit la prestigiul instituției. 

Cu încredere în faptul că o comunitate care își prețuiește valorile, pune astfel bazele unei construcții solide, nu doar pentru prezent, ci și pentru generațiile viitoare, UVT are nespusa bucurie de a-și invita absolvenți și parteneri din mediul academic, de cercetare și din mediul socio-economic conștientizând faptul că prestigiul UVT depinde în mare parte de aceștia.” susține Marilen Pirtea - rectorul UVT.

La eveniment, vor susține alocuțiuni personalități care au primit de-a lungul timpului titlul de Doctor Honoris Causa din partea UVT, parteneri din domeniul educației, alumni reprezentativi.

Printre persoanele care se vor afla la BCU se vor mai număra și: Maia Morgenstern, Dumitru Prunariu, Simona Amânar, Andreea Răducan și alți invitați surpriză.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel