Data publicării:

"Uniți pentru pace"-dezbatere organizată de Asociația Forum România în perteneriat cu Partidul NOI - Națiune Oameni Împreună

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
Partidul NOI a organizat, joi, în Parlamentul României, o dezbatere pe tema  păcii între națiuni. Cunoscut mai degrabă ca noua platformă electorală a fostului prim ministru Viorica Dăncilă, partidul NOI, este încă în centrul atenției având în vedere participarea numeroasă din această seară.

Asociația Forum România este un proiect al societății civile românești, iar dezbaterea pe tema Păcii este de o rezonanță și actualitate deosebită în contextul actual, inițiată în parteneriat cu Partidul NOI - Națiune Oameni Împreună, în esență, este un demers patriotic ce își propune  să proiecteze o altă viziune asupra traiectoriei Noii Românii, în contextul unei realități universale multipolare evidente, au precizat organizatorii.

Evenimentul a reunit, joi seara,  un număr semnificativ de  personalități, membrii ai  mediului științific, cercetători și specialiști în diferite domenii, reprezentanți ai Președinției României, politicieni cu o vastă experiență parlamentară, guvernamentală și admistrativă și analiști care au avut amabilitatea  de a sprijini ideea nobilă a acestei inițiative.

Alături de fostul premier, Viorica Dăncilă, au mai fost prezenți, printre alții,   Eugen Teodorovici,  Teodor Meleșcanu, și Adrian Severin.

Scopul dezbaterii a fost acela de a  identifica, prin comunicare și consens misiunea fundamentală care transcende  ideologiile, interesele  partinice, de grup, aceea de a configura în mod lucid, responsabil o  agendă pentru negocieri și pace, înțelegând că oameni și națiuni  suntem legați unii de ceilalți, aproape indisolubil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel