UniCredit Țiriac Bank prezintă Young Designers Exhibition în cadrul Romanian Design Week 2014
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
UniCredit Țiriac Bank susține designul românesc de produs, continuând și în acest an parteneriatul cu Romanian Design Week, eveniment ce reunește timp de o săptămână cele mai importante lucrări realizate de designerii români.

UniCredit Țiriac Bank susține designul românesc de produs, continuând și în acest an parteneriatul cu Romanian Design Week, eveniment ce reunește timp de o săptămână cele mai importante lucrări realizate de designerii români.

În cadrul expoziției centrale Romanian Design Week (RDW 2014), care anul acesta are loc între 16 și 25 mai, la Palatul Camerei de Comerț din București (Str. Ion Ghica nr. 4), vor fi prezentate și unele dintre cele mai bune lucrări de diplomă ale studenților de la facultățile de profil din toată țara - Young Designers Exhibition.

“Implicarea UniCredit Țiriac Bank în zona de design românesc autentic devine deja o tradiție - continuăm parteneriatul început în urmă cu doi ani cu BUCHAREST DESIGN CENTER și pe cel demarat în 2013 cu cel mai important eveniment de design din România - Romanian Design Week. Anul acesta am decis să susținem în cadrul proiectului, expoziția tinerilor designeri, pentru că ei sunt cei care peste câțiva ani vor duce designul românesc mai departe, poziționând astfel România pe harta designului de produs la nivel internațional.”, a declarat Anca Nuță, Head of Identity and Communication, UniCredit Țiriac Bank.

Young Designers Exhibition reunește peste 90 de lucrări și este organizată în parteneriat cu cele mai importante Universități și Facultăți de Artă și Arhitectură din București și din țară:

BUCUREȘTI

Facultatea de Arhitectură „Ion Mincu”

Facultatea de Arhitectură de Interior „Ion Mincu”: departamentele Arhitectură de Interior și Design de Produs

Facultatea de Arte Decorative și Design din cadrul UNARTE: departamentele Design (Ambient + Design Produs) și Modă

Facultatea de Arhitectură din cadrul Universitații Spiru Haret

 

ARAD

Facultatea de Design - Universitatea „Aurel Vlaicu”

 

CLUJ

 

Facultatea de Arte Decorative și Design din cadrul Universității de Artă și Design: departamentele Design și Modă

     

IAȘI

 

Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității de Arte „George Enescu”

Facultatea de Arhitectură "GM Cantacuzino" din cadrul Universității Tehnice "Gheorghe Asachi"

 

 

TIMIȘOARA

Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Politehnice

Lucrările din cadrul Young Designers Exhibition vor putea fi văzute și la Cluj-Napoca (iunie), Timișoara (septembrie) și Iași (octombrie), în sucursalele UniCredit Țiriac Bank.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel