Ungureanu susține reorganizarea administrativ-teritorială a României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

La finalul reuniunii Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor de la Odorheiu Secuiesc, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, sâmbătă, că este nevoie de reorganizarea administrativ-teritorială a României.

La o conferință de presă după reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor de la Odorheiu Secuiesc, întrebat despre reorganizarea administrativ-teritorială a României, prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că este adeptul reorganizării administrativ-teritorială a României, precizând că acest aspect nu a fost discutat la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor la care a participat.

"Există un proiect la care ţin pentru că sunt convins că este nevoie de o reformă a administraţiei publice şi, implicit, de reorganizarea administrativ-teritorială. Azi nu am vorbit despre acest lucru", a spus premierul.

Actualul Parlament trebuie să adopte în perioada următoare Legea sănătăţii şi Legea de reorganizare administrativ-teritorială, pentru că reforma statului să fie întregită, declara preşedintele Traian Băsescu, la începutul lunii martie, în pofida faptului că UDMR se opune adoptării Legii privind reorganizarea administrativ-teritorială a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel