Ungureanu: Nu m-am simțit un sacrificat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ungur
ungur

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat miercuri că nu are niciun regret că a acceptat funcția de premier plecând de la SIE și a comentat că nu se simte un ”sacrificat”.

  ”Nu am nici pe departe regrete, a fost o experiență extraordinară și foarte onorantă, a fost o experiență pe care o retrăiesc în memorie oră cu oră și zi cu zi, chiar dacă aceasta a însemnat generozitate absolută cu propriul timp. Însă avându-i alături pe colegii care astăzi sunt împreună cu mine nu m-am simțit niciodată singur Nu m-am simțit un sacrificat, dimpotrivă, acest Guvern a câștigat”, a spus Ungureanu.

 El a subliniat că pariul Executivului său a fost să genereze un standard de acțiune și moralitate guvernamentală sub care nimeni să nu mai coboare. ”Credem că am reușit acest lucru, îmi pot asuma că vorbesc în numele celor care se află lângă mine”, a mai afirmat Ungureanu, referindu-se în special la miniștrii PDL, întrucât cei ai UNPR nu au participat la declarația de la final de mandat, iar din partea UDMR a fost prezent doar Ladislau Ritli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel