Ungureanu: În Târgoviște, ACUM, se stinge o doamnă de 29 de ani, al cărei copil rămâne ORFAN
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ungureanu: În Târgoviște, ACUM, se stinge o doamnă de 29 de ani, al cărei copil este în viață
Ungureanu: În Târgoviște, ACUM, se stinge o doamnă de 29 de ani, al cărei copil este în viață
Emanuel Ungureanu a relatat cazul unei femei din Târgoviște care ”acum se stinge”. Mai mult, deputatul USR a spus că ”vom avea încă o lună și ceva de o rată de infectare și de moarte fantastică.”

”E nevoie ca cineva să spună adevărul, oricât de dur este. În Târgoviște, acum se stinge o doamnă de 29, care nu s-a vaccinat, al cărei copil este în viață. Din păcate, rămâne orfan. Foarte mulți români nu înțeleg un lucru foarte simplu. Nu avem cum să ne apărăm de un virus atât de puternic care face ravagii fără vaccinare și fără distanțare.”, a spus Emanuel Ungureanu.

”Vă spun că vom avea încă o lună și ceva de o rată de infectare și de moarte fantastică. Paturi nu se mai găsesc nicăieri și nu avem concentratoare de oxigen. Oamenii nu înțeleg că știința este mâna dreaptă a lui Dumnezeu, nu este nicio contradicție între Dumnezeu și știință.”, a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR, la Realitatea Plus.

Proiectul vaccinării obligatorii, promovat ca inițiativă parlamentară

Proiectul de act normativ privind vaccinarea obligatorie va fi promovat ca inițiativă parlamentară, miercuri, a anunțat marți după-amiază ministrul interimar al Sănătății Cseke Attila.

”În Ministerul Sănătății s-a pregătit proiectul legislativ care prevede vaccinarea obligatorie a anumitor categorii profesionale. Având în vedere faptul că între timp Guvernul a devenit interimar, vom promova proiectul ca inițiativă legislativă. Mâine, mai mulți membri ai Guvernului și parlamentari vor semna această inițiativă legislativă și o vom înainta în procedură de urgență”, a precizat ministrul.

Proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a anumitor categorii profesionale a fost anunțat într-o formă sau alta de mai mulți oficiali, inclusiv de premierul demis Florin Cîțu. Cîțu a precizat în urmă cu câteva zile că este vorba de vaccinarea obligatorie și obligativitatea plății testului a celor care refuză vaccinarea, dar a avut câteva rețineri legate de proiect, printre care sancțiunile care ar putea fi aplicate celor ce refuză vaccinarea. Citește continuarea aici!

Bilanțul de astăzi, 12 octombrie 2021

Astăzi, în România, la ora 13:00, moment în care se furnizează bilanțul zilnic, la 24 de ore, al infectărilor cu Coronavirus din țara noastră, au fost anunțate 16.743 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. A fost record de infectări cu boala dată de coronavirus, în țara noastră.

A fost record și de decese: 442 de persoane au murit din cauza COVID-19, în intervalul 11.10.2021 (10:00) – 12.10.2021 (10:00). 226 bărbați și 216 femei, arată raportul INSP. Două tinere, dintre cei raportați la decese din cauza COVID-19, ambele de 26 de ani, una din Caraș-Severin, alta din Prahova, și-au pierdut viața în urma infectării cu SARS-CoV-2. Nici una, nici cealaltă nu aveau alte probleme de sănătate și aleseseră să nu se vaccineze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel