Unde și-a petrecut Mircea Badea vacanța. Ai fost aici?
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Facebook Mircea Badea
Facebook Mircea Badea
Mircea Badea, deși nu pare, este în vacanță.

Spunem „deși nu pare” pentru că a fost zilnic, în direct, ce-i drept prin intervenții online, în direct, la Antena 3 CNN, la emisiunea „În fața națiunii”. Dar da, Mircea Badea a fost în vacanță.

Unde a ales să meargă? În staţiunea Antalya din Turcia, situată pe malul Mării Mediterane. Aceasta este o destinație care mereu se află în topul preferințelor românilor. 

Antalya este destinația preferată de vară, cu cel mai mare număr de curse charter în sezonul estival

O gamă variată de excursii opționale completează experiența de vacanță din Antalya. Turiștii au oportunitatea de a vizita obiective turistice și situri arheologice, precum și de a se bucura de activități pline de adrenalină, cum ar fi raftingul, plimbările cu telecabina până la înălțimi de aproape 3.000 de metri deasupra mării, buggy cross și jeep safari. De asemenea, ei pot face cumpărături în bazar și pot participa activ la... „ritualul" de negociere. Delectându-se cu plimbări prin centrul vechi al orașului Antalya, turiștii se vor putea plimba pe străduțele înguste, pavate și pline de cafenele, restaurante și magazine cu mirodenii, dulciuri locale, ceaiuri și multe altele.

Vacanțele în Antalya sunt disponibile sub formă de pachete de șapte nopți care acoperă o gamă largă de „activități”: transport cu zbor charter, taxe de aeroport, transferuri de la aeroport la hotel și retur, cazare cu masă/all-inclusive și asistență turistică în limba română. Prețurile acestor pachete încep de la aproximativ 700 de euro/persoană pentru opțiunea ultra all-inclusive și pot ajunge până la 1.692 de euro/persoană pentru varianta ultra all-inclusive, în funcție de perioadă și de hotelul ales.

Anul trecut, în Antalya au fost 245.000 de turişti români, iar în 2023 se aşteaptă o creştere cu 20%. Cei mai mulţi turişti vin din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Bacău şi Braşov. Din Bucureşti spre Antalya pleacă săptămânal două chartere şi câte unul din Cluj, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Oradea, Sibiu, Satu Mare, Braşov, Suceava, Craiova, Constanţa, Bacău şi Baia Mare. Noutăţi în 2023 sunt zborurile din Braşov, Constanţa şi Satu Mare. Primul charter care a deschis sezonul a plecat pe 15 aprilie, din Bucureşti, iar ultimul charter este cel din 21 octombrie, tot din Capitală, pentru că în Antalya, în octombrie, sunt temperaturi de vară, de peste 27-28 de grade.

VEZI ȘI: Postarea despre Gâdea pe care n-ar trebui să o citești. Mare manipulare: „Dacă nu ar fi fost camera foto, nimeni nu ar fi crezut” / foto - https://www.dcnews.ro/postarea-despre-gadea-pe-care-n-ar-trebui-sa-o-citesti-mare-manipulare-daca-nu-ar-fi-fost-camera-foto-nimeni-nu-ar-fi-crezut-foto_922727.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel