Unde se vor desfășura spectacolele Teatrului Nottara
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Spectacolele Teatrului Nottara se vor desfăşura cel mai probabil la Teatrul Elisabeta, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), Alexandru Ichim.

'În privinţa situaţiei apărute cu locaţia de desfăşurare a spectacolelor pentru Nottara: 99% - următoarele spectacole se vor desfăşura în incinta Teatrului Elisabeta. Decizia finală va aparţine managementului Teatrului Nottara, care trebuie să evalueze locaţia, să vadă dacă aceasta corespunde standardelor pentru a-şi desfăşura stagiunea viitoare', a spus Ichim.

El a menţionat că PMB va aloca un buget special pentru plata chiriei.

'Primăria Municipiului Bucureşti va aloca un buget special pentru această activitate, pentru închirierea locaţiei', a afirmat purtătorul de cuvânt al PMB.

Ichim a amintit că sediul ArCuB din strada Batiştei oferit pentru spectacolele Nottara este, din păcate, necorespunzător.

'Acel imobil se pare că este încadrat în clasa I de risc seismic. Direcţia de Investiţii a Municipiului Bucureşti a cerut clarificări Ministerului Dezvoltării. Există într-adevăr un raport de expertiză, însă acela nu are şi girul Ministerului Dezvoltării. Oricare ar fi rezultatul acestui demers, clădirea ArCuB de pe strada Batiştei nu mai reprezintă o soluţie în momentul de faţă pentru Teatrul Nottara, stagiunea viitoare se va desfăşura în proporţie de 99% în incinta Teatrului Elisabeta', a adăugat Ichim. Primăria Capitalei a anunţat vineri, printr-un comunicat de presă, că reprezentanţii Direcţiei Cultură a Municipiului Bucureşti au purtat discuţii cu conducerea Teatrului Elisabeta, instituţie privată, în vederea închirierii acestei locaţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel