Unde se poate schia în pandemie. Țările în care pârtiile rămân deschise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Sezonul de schi a început, însă din cauza pandemiei nu toate țările vor ține pârtiile deschise. Iată unde se poate schia, în acest moment.

Franța, Italia și Germania vor să țină stațiunile închise de sărbători, în timp ce Austria își pregătește deja pârtiile. În Elveția se schiază deja, la fel și în România, unde nu există, până la această oră, nicio restricție. Și Bulgaria e decisă să-şi ţină deschise staţiunile de schi, în ciuda intenţiilor liderilor UE de a le închide în întreaga Uniune Europeană.

În Suedia, un epidemiolog al serviciilor publice de sănătate, Anders Tegnell, spune că ţara sa nu are nevoie să-şi închidă staţiunile de schi. Și Finlanda se opune unei astfel de măsuri. "Aici, în Finlanda, majoritatea oamenilor care vin în staţiunile noastre de schi sunt localnici. Ar fi foarte bizar să închidem aceste staţiuni în timp ce situaţia din ţara noastră în ceea ce priveşte virusul nu este nici pe departe atât de rea ca în alte ţări europene", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Mika Lintila, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel