Unde se montează centrala termică. Locul strict interzis
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 11 Martie, 17:05
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Unde se montează centrala termică. Dacă ai în plan să montezi o centrală termică, trebuie să știi în ce loc îți este permis să faci asta. 

Unde se montează centrala termică. Centrala se montează pe balcon sau în bucătărie, pe un perete care are legătură cu exteriorul locuinţei, evacuarea gazelor făcându-se direct din şi către exterior, prin traversarea acelui perete, potrivit cumsa.ro.

Unde se montează centrala termică. Încăperea unde se montează centrala termică trebuie să aibă o suprafaţă vitrată, adică antiexplozie, de minimum 0.03 mp/mc volum încăpere pentru construcţii din beton şi de 0.05 mp/mc pentru construcţiile din cărămidă. În jurul centralei, se lasă un spaţiu de minimum 0.4 m, iar accesul trebuie să fie permanent şi să se facă la partea din faţă a aparatului.

Unde se montează centrala termică. Balconul în care o instalezi trebuie să fie închis pentru a nu îngheţa ori să existe pericol de condens. Experţii spun că centrala termică nu se montează nici într-o cameră unde este mult praf sau în încăperile cu umiditate ridicată.

Vezi și: Cum instalezi CORECT mașina de spălat. Tot ce trebuie să știi

Cum dezgheți corect frigiderul și congelatorul. Metoda rapidă

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro