Data publicării:

Unde s-a ajuns: Toți se uită gură-cască la o bătaie într-un mall din Cluj - Video viral cu o hoață și un paznic

Autor: Andrei Itu | Categorie: Viral
WhatsApp
Captură Video Ziua de Cluj Youtube
Captură Video Ziua de Cluj Youtube

Au avut loc momente tensionate, luni, într-un mall din Cluj.

Vezi și - VIDEO Viral: Cum se răsfață gratuit un câine la o spălătorie auto

Totul s-a întâmplat luni, atunci când un paznic a surprins o femeie, care ar fi furat niște haine dintr-un magazin situat într-un centru comercial din Cluj, de la ieșirea spre Oradea. Paznicul, un bărbat în vârstă, a reacționat foarte rapid. A urmărit-o pe femeie, prin mulțimea aflată în acel moment în centrul comercial și a reușit să o prindă.

Femeia a reușit să scape

Dar femeia a reușit să scape din mâinile acestuia și a luat-o la fugă. Cei doi au avut o altercație, zeci de secunde, timp în care zeci de clujeni au filmat și s-au uitat gură-cască la acest incident.

”E supererou!” Toți s-au uitat gură-cască la bătaie

”E supererou!” s-a auzit pe fundal, mulți dintre cei prezenți în acel loc au fost mai interesați de a se uta la incident, ca la film, decât a ajuta într-un fel la restabilirea ordinii.

Video

Youtube video image

Citește și - Vestul Sălbatic la un mall din Cluj. BĂTAIE între agenții de pază și doi tineri care au vrut să intre la food court fără certificat de vaccinare - VIDEO

Bătaie ca în Vestul Sălbatic la un mall de la ieșirea din Cluj-Napoca către Oradea, în anul 2021. Un tânăr a fost de agenții de pază de la un mall din Cluj de la ieșirea din oraș, deoarece a vrut să intre în zona food court fără certificat Covid. Din imagini s-a putut vedea cum tânărul, îmbrăcat în culoare închisă, este bătut de doi paznici, ce i-au aplicat lovituri dure.

Ce a transmis după incident Poliția

„În urma verificările preliminare efectuate de polițiștii deplasați la locația indicată, s-a constatat că doi tineri care se aflau în interiorul centrului comercial ar fi intenționat să se deplaseze în zona Food Court, fără prezentarea Certificatului Verde persoanei care desfășura activități de verificare în acest sens.

Ulterior, aceștia i-ar fi adresat expresii jignitoarea agentului de pază și l-ar fi agresat fizic.

A fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru provocare de scandal și o altă sancțiune în baza Legii nr. 55/2020 care vizează nerespectarea prevederilor referitoare la obligația persoanelor de a prezenta dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind Covid-19.

De asemenea, în cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au demarat verificări asupra modului de acțiune al personalului de pază”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel