Unde poți vedea meciul dintre Lucian Bute şi Denis Gracev
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bute
bute

Meciul de box dintre românul Lucian Bute, fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, şi rusul Denis Gracev, programat pe 3 noiembrie la Montreal, va fi transmis în direct pentru România de postul de televiziune Money TV.

În cadrul aceleiaşi gale din Canada va urca în ring încă un pugilist român, Bogdan Dinu, care se va lupta cu canadianul Eric Martel Bahoeli.

"Vrem să continuăm tradiţia de a transmite astfel de evenimente sportive unice pentru România către telespectatorii români. Am reuşit şi de această dată să obţinem drepturile de difuzare pentru gala de la Montreal. Este unul dintre cele mai aşteptate momente pentru iubitorii sportului şi susţinătorii performerilor români. Nu-mi rămâne decât să le urez succes pugiliştilor noştri', a declarat Andreea Negru, director editorial Money TV.

La rândul său, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a precizat: 'Sunt fericit că Money TV continuă şirul transmisiilor în care Lucian Bute onorează România, oferind astfel şansa românilor de a urmări în direct meciul campionului'.

Pentru ca telespectatorii Money TV să primească cele mai noi informaţii despre atmosfera dinaintea disputei din ring, televiziunea îşi va adapta programele pentru acest eveniment, adaugă postul de televiziune într-un comunicat remis Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel