Unde muncește acum Victor Ponta / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Cornel Putan
Inquam Photos / Cornel Putan
Victor Ponta a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la DC News și DC News TV în emisiunea „Ce se întâmplă?”.

Victor Ponta a spus că acum muncește în diaspora. El consideră că România este „o țară înghețată, în care nu se întâmplă nimic, în care și dacă vorbești, vorbești degeaba, dacă protestezi, protestezi degeaba”.

Întrebat ce mai face, cum este anul acesta pentru el, premierul a spus: „Ca orice român. Muncesc mai mult în diaspora. Dacă nu lucrezi la stat în România, de principiu ajungi prin diaspora să lucrezi pentru că la privat este foarte greu. Se măresc taxele, se măresc impozitele. Sunt probleme grave în zona privată, din păcate. Am ajuns eu, social-democrat, să tot strig pentru firmele private. Și, într-un fel, ca orice român, găsesc soluții individuale. Soluții colective nu cred că există în România”. 

„Eu văd România ca pe o țară înghețată, în care nu se întâmplă nimic, în care și dacă vorbești, vorbești degeaba, dacă protestezi, protestezi degeaba”, a mai zis Victor Ponta la DC News și DC News TV.

Vezi mai multe aici:

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI ALE ZILEI:

DNA, răspuns la întrebarea dacă va începe o anchetă în legătură cu ordonanța de urgență care scutește OMV Petrom de o plată de aproximativ 800 milioane euro

Direcția Națională Anticorupție a răspuns unei întrebări adresate de DC News: „Va începe o anchetă în legătură cu ordonanța de urgență care scutește OMV Petrom de o plată de aproximativ 800 milioane euro?”

NA ne-a transmis că „în conformitate cu Decizia CCR nr. 68/27.02.2017 pronunțată ca urmare a sesizării privind existența unui conflict juridic de natură constituțională (dintre Guvernul României și Ministerul Public) aspectele care se referă la acte de legiferare cum ar fi ordonanțe de urgență ale Guvernului nu pot face obiectul activităților de cercetare penală”.

„La solicitarea  dvs. din data de 25 ianuarie 2023, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:

În conformitate cu Decizia CCR nr. 68/27.02.2017 pronunțată ca urmare a sesizării privind existența unui conflict juridic de natură constituțională (dintre Guvernul României și Ministerul Public) aspectele care se referă la acte de legiferare cum ar fi ordonanțe de urgență ale Guvernului nu pot face obiectul activităților de cercetare penală”, a transmis DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel