Unde este președintele Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac: "Nemernicii" ăştia de români fac poze
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache au discutat despre lipsa președintelui Klaus Iohannis din peisajul politic românesc. 

Bogdan Chirieac: Iohannis al dumneavoastră unde este de două săptămâni?

Mugur Ciuvică: Nu am nici cea mai vagă idee.

Bogdan Chirieac: Că prin Românica nu este. Dacă era în ţară, îşi făcea poza pe pârtie. Acum, din Maldive, nu îşi face poză.

Mugur Ciuvică: Dacă e în Maldive... Păi, Maldive este mai în România decât în centrul Bucureştiului.

Bogdan Chirieac: Şi asta este adevărat. Ziceţi dumneavoastră, doamna Tache, o destinație exotică fără români, că "nemernicii" ăştia de români fac poze și nu este în regulă.

Diana Tache: Nu este nicio ştire pentru mine că domnul Iohannis nu există pe circuit. Adică, nouă ani nu mi s-a părut că ne-a rupt cu ieşirile şi cu strădania pentru ţară, dar pe mine m-a surprins foarte tare - şi vorbeam cu o colegă bună din presă, de dimineaţă - că este primul an, deşi este an electoral greu, cu toate alegerile în desfăşurare, când, iată, încep discuţiile de pe 1 februarie, 27 ianuarie. Nu am văzut niciun lider politic să ne transmită lucruri în clar, aşa cum obişnuiau să facă liderii politici, înainte, fără să fie un an atât de complicat. Ca atare, de ce să mă întreb unde este Iohannis, care de nouă ani se plimbă?

Mă întreb unde sunt toţi ceilalţi. Cred, cumva, că or fi pe la Dubai, aici în manifestările astea cu antreprenorii, cu oamenii de afaceri. Nu am văzut pe nimeni decât cu câte o poză generală pe rețelele de socializare - nici măcar nu și-au făcut un selfie, cum se obișnuia pe vechi, cum se filma Băsescu la Cotroceni, cum se mai filmau alții. Nu am văzut pe nimeni să se adreseze electoratului cu care se va confrunta în anul ăsta destul de complicat, de vreo patru ori.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel