Unde era Robert Cazanciuc pe 11 septembrie 2001: Mi-aduc aminte ca ieri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Robert Cazanciuc a venit cu un mesaj emoționant la 19 ani de la tragedia ce a afectat Statele Unite ale Americii.

În contextul comemorării a 19 ani de la tragedia de la World Trade Center, președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Memento 9/11

Ne-am luat cu grijile date de: evoluția pandemiei, necunoscutele anului școlar, apariția sau nu a vaccinului, mersul înapoi al economiei, convinși fiind că suntem în cea mai mare criză a umanității de după al Doilea Război Mondial.

S-ar putea să fie așa, dar să nu uităm că un sentiment asemănător am trăit cu 19 ani în urmă, la 11 septembrie 2001. Acel moment tragic a schimbat, în mod cert, evoluția lumii.

Mi-aduc aminte ca ieri. Eram într-un birou unde un televizor părea încremenit pe o singură imagine. Mă gândeam cum este posibil ca tocmai la New York să aibă loc un accident în care un avion să intre într-un zgârie nori. Am văzut în direct când al doilea avion a lovit Turnurile Gemene și am refuzat pur și simplu să cred că e vorba de in accident în lanț. Mintea nu reușea să înțeleagă ce se întâmplă. Astăzi știm în mare măsură ce s-a întâmplat.

Poate nu vor trece alți 19 ani să aflăm de ce trebuie să trăim vremurile de COVID 19.La World Trade Center, în New York, au căzut victime și compatrioți de-ai noștri.

Haideți să ne găsim astăzi fiecare un răgaz în care să ne gândim la cei care, dorind să aibă o viață bună, cad victimele unui dușman invizbil.

#9/11“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel