Unde, cum și cu cine preferă Zodiile să se relaxeze în weekend
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Te lensFix, Pexels
Fotografie de la Te lensFix, Pexels
Cu toții avem trăsături unice, însă atunci când vine vorba despre zodii, s-ar putea să vedem anumite caracteristici care se repetă în cazul Peștilor, de exemplu. 

Știm că aceștia sunt visători, idealiști și doresc să salveze lumea sau să-i protejeze pe cei mai puțin norocoși decât ei. Astăzi vorbim despre zodii în timpul liber, mai precis cum se poartă acestea în weekend. Unde preferă să meargă, ce anume doresc să facă și cu cine preferă să-și petreacă timpul.

Disclaimer: acest text este scris pentru amuzament, dar și pentru evidențierea unor trăsături generale. Nu dorim să supărăm zodiile. Totodată, nu vă gândiți doar la zodie atunci când citiți, ci la faptul că sunteți unici și aveți marcajul vostru special. 

Și acum să vedem, ce anume fac zodiile în weekend?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cel mai probabil pentru weekend Berbecii preferă o excursie de o zi, în care să simtă că se mișcă, să simtă că îmbină mai multe activități într-una singură. S-ar putea să aleagă să plece cu bicicleta. În ceea ce privește locul, cel mai probabil la munte, sau undeva unde au cât mai multă natură. Or să aleagă și ceva obiective pe care să le viziteze (bifeze) în drumul lor. Cu cine? Asta rămâne de văzut pe moment, de cine are chef atunci, cu cine nu e certat, cu cine a revenit în relații bune. Berbecului oricum nu îi e teamă să plece nici singur, își face prieteni pe acolo, că doar e de gașcă, nu?

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii nu vor ști exact dacă să rămână acasă sau să plece pe undeva. E posibil să prefere să își petreacă weekendul în căminul lor, unde au tot confortul asigurat. Însă dacă pleacă, au deja totul stabilit. Au cumpărat biletele de tren de luna trecută, sau și-au făcut plinul, au provizii, au o listă cu tot ce este necesar. Unde merg Taurii în weekend? Într-un loc care să fie frumos, dar să aibă și ceva reputație bună. Poate o tură până la mare sau undeva unde este o cascadă spectaculoasă. Vor merge 100% cu partenerul de cuplu care nu a fost neapărat întrebat dacă da sau dacă ba.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii vor dori să se bucure de spontaneitate și nu vor planifica nimic. Se vor urca la volan și văd ei pe drum unde, ce și cum. Se vor lăsa purtați de curiozitate, dar și de lucrurile pe care le-au citit deja despre anumite locuri. E posibil să aleagă să meargă să viziteze orașe în care n-au mai fost, sau sate fascinante despre care au auzit, dar pe care nu au avut ocazia să le vadă încă. Cu cine? Cu prietenii desigur! 

CITEŞTE MAI MULTE PE ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel