Una dintre victimele tragediei de la „Matei Balș” era măicuță. Femeia a fost identificată după crucea pe care o purta la gât
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Rudele victimelor tragediei de la „Matei Balș” au fost chemate la INML pentru a îi recunoaște pe pacienți. Una dintre persoanele care a murit în flăcări se pare că este măicuță.

Una dintre victimele tragediei de la ”Matei Balș” era măicuță la Mănăstirea Christiana din București, transmite RomâniaTv. Stareța mănăstirii a fost contactată de legiștii de la INML, iar femeia a fost identificată după crucea pe care o purta la gât. Măicuța fusese transferată la Spitalul Clinic de Urgență ”Floreasca”, dar în pofida eforturilor medicilor, a murit.  Astăzi, fratele și cumnata măicuței au mers la INML pentru a o recunoaște.

"Aseară m-a sunat poliția și mi-a spus. Mi-a spus maica de la Mănăstirea Christiana că au sunat-o de la IML de aici și i-au cerut niște date. și datele respective i-au spus că are o cruce pe piept și aici s-a zis că a recunoscut crucea de pe pieptul ei. Alte informații nu ne-a oferit nimeni. Era măicuță la un cămin de bătrâni.", a povestit fratele victimei.

Vă reamintim, cinci persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu produs într-un pavilion al Spitalului ”Matei Balș” din Capitală. Peste o sută de persoane au fost evacuate cu ambulanțele și transportate la alte spitale. 

VEZI ȘI: Starea de sănătate a pacienților evacuați în urma incendiului de la „Matei Balș”. Informații oficiale de la Ministerul Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel