Un youtuber care nu avea legătură cu filmul s-a urcat pe scenă alături de actorii din „Oppenheimer”, pentru a ridica un premiu la Bafta
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Un youtuber a reușit să se infiltreze, duminică, pe scena galei Premiilor BAFTA, în timpul decernării trofeului pentru cel mai bun film acordat producției "Oppenheimer".

Individul, al cărui canal de YouTube, Lizwanic, are peste 8.000 de abonați, l-a urmărit pe Christopher Nolan și echipa "Oppenheimer" pe scena de la Royal Festival Hall, în timp ce aceștia au urcat pentru a-și ridica premiul BAFTA pentru cel mai bun film.

Într-un fragment din discursul de mulțumire ținut de întreaga echipă de filmare, postat pe canalul oficial de YouTube al BBC, individul poate fi văzut în fundal, îmbrăcat într-un costum negru și o bandană, stând chiar în spatele lui Cillian Murphy și Christopher Nolan.

Conform canalului său de YouTube, Lizwanic nu este străin de infiltrarea în ceremoniile de premiere. Printre videoclipurile sale se numără British Fashion Awards, Brit Awards 2022 și, mai recent, ceremonia Ballon d'Or de la Paris din 2022.

Pe Instagram, youtuberul a redistribuit mai multe fragmente din apariția sa pe scenă și a anunțat că videoclipul din culisele infiltrării sale va fi publicat "foarte curând" pe canalul său.

Interogați de Deadline, organizatorii BAFTA au declarat că iau "foarte în serios" această breșă de securitate. "Luăm această problemă foarte în serios și nu dorim să facem publicitate acestui individ comentând mai mult despre această situație", au spus ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel