Un vârstnic de 80 de ani, arestat preventiv pentru tentativă de omor
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Vârstnic în arest preventiv pentru tentativă de omor (pexels)
Vârstnic în arest preventiv pentru tentativă de omor (pexels)
Conflictul a pornit de la 50 de lei, cât i-a cerut victima pentru transportul din Dăneasa la Drăgănești-Olt și înapoi. 

Un oltean de 80 de ani a fost arestat preventiv, penru 30 de zile, pentru tentativă de omor, după ce în urmă cu două zile ar fi lovit şi înjunghiat un bărbat în vârstă de 56 de ani, a informat joi Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, relatează Agerpres.

Persoana agresată i-ar fi solicitat bărbatului în vârstă de 80 de ani să plătească 50 de lei pentru că îl transportase cu o căruţă în oraşul Drăgăneşti-Olt şi înapoi la domiciliu, în comuna Dăneasa.

”În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 15.02.2022, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul G.N., în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din comuna Dăneasa, judeţul Olt, a lovit-o pe persoana vătămată D.I., un bărbat în vârstă de 56 de ani, cu o cârjă din lemn, în zona capului şi a mâinii stângi, după care a înjughiat-o cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”, a precizat sursa citată.

În cadrul audierilor, bărbatul în vârstă de 80 de ani a recunoscut fapta, însă a susţinut că anterior persoana vătămată l-a lovit cu un băţ în zona feţei.  La propunerea procurorilor, octogenarul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

La Hunedoara, un bărbat a fost arestat după ce şi-a înjunghiat fiul

Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Brad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat fiul cu un cuţit în partea dreaptă a toracelui, pe fondul unei altercaţii apărute între cei doi, a informat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Victima, în vârstă de 26 de ani, s-a prezentat la spitalul municipal din Brad pentru îngrijiri, medicii fiind cei care au anunţat Poliţia, conform Agerpres.

Vezi și: Bărbat bănuit că și-a ucis tatăl la locul de muncă, în Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel