Un urs a fost poreclit Oreo după ce a „prădat” mai multe case, în căutare de... biscuiți. Imaginile au devenit virale / VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Un urs a dat iama în casele localnicilor pentru a-și procura desertul preferat: biscuiții Oreo.

Un urs a fost poreclit „Oreo” după ce a fost surprins „spărgând” mai multe case în căutare de biscuiți. Animalul a fost observat inițial la o locuință din cartierul Monrovia, Los Angeles, înainte să apuce să treacă și pragul vecinilor.

În urmă cu doar câteva zile, ursul a pătruns într-o casă de pe Canyon Crest Drive și a plecat cu o pungă de biscuiți Oreo, după cum se poate vedea în videoclip. Locuitorii chiar s-au amuzat pe semea preferințelor animalului și cred că acești biscuiți sunt preferații lui, motiv pentru care l-au și botezat Oreo.

În imaginile obținute de publicația ABC 7, „Oreo” este surprins ieșind dintr-o casă printr-o fereastră laterală cu un pachet de biscuiți în gură. Se oprește în fața casei și imediat începe să-i mănânce cu o plăcere deosebită. Conform KTLA5, ursul a fost văzut a doua zi părăsind o altă casă cu o nouă pungă de biscuiți, tot... Oreo.

Anul trecut, o femeie și-a lăsat ușa garajului deschisă, iar un urs a intrat, i-a inspectat frigiderul și a plecat, în cele din urmă, cu o prăjitură de ciocolată. Într-un interviu pentru KNBC, rezidenta  a spus că urșii din zonă nu mai au de mult dificultăți în a deschide ușile și ferestrele și că s-au obișnuit atât de mult cu împrejurimile încât intră nesingherit oriunde simte miros de mâncare.

„Nu vreau să rănească sau să omoare ursul. Nu e bine că sunt liberi, dar în definitiv nu au furat decât... biscuiți”, a spus femeia pentru sursa citată.

În această zonă submontană animale precum urșii, coioții și căprioarele sunt frecvent observate în apropierea caselor. Anul trecut, o ursoaică cu doi pui a intrat într-o curte din același cartier și a înotat într-o piscină interioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel