Urmărește emisiunea live
Un tramvai a deraiat în Capitală, blocând circulația pe Calea Rahovei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Un tramvai a deraiat în Capitală
Pixabay / Un tramvai a deraiat în Capitală
Un tramvai a deraiat în Capitală, pe linia 32. Traficul pe Calea Rahovei a fost îngreunat. 

Un tramvai care circula pe linia 32 a deraiat, iar pentru preluarea călătorilor s-a format o linie navetă de autobuze, ce funcţionează între Depoul Alexandria şi Piaţa George Coşbuc, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), scrie Agerpres. 

"Linia 32 - blocată pe Calea Rahovei, la staţia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piaţa Unirii. Cauza: deraiere. Tramvaiele circulă pe traseu deviat", a notat STB, pe Twitter.

Pentru preluarea călătorilor, s-a format o linie navetă de autobuze, care funcţionează între Depoul Alexandria şi Piaţa George Coşbuc. Potrivit sursei citate, linia 32 este blocată de mai bine de 30 de minute pe Calea Rahovei. 

Un tramvai a luat foc pe linia 41, în Capitală

Potrivit Digi 24, vatmanul și cei câțiva călători care se aflau în mijlocul de transport în comun ce călătorea spre Piața Presei au observat că de sub tramvai ieșeau fum și flăcări. Angajatul STB a oprit imediat vehiculul, a sunat la numărul de urgență și a folosit stingătoarele din dotare, alături de câțiva martori, pentru a lichida flăcările. Totul a avut loc în aprilie 2021. 

Înainte ca echipajele de pompieri să ajungă la fața locului, pe Șoseaua Virtuții, vatmanul și martorii au reușit să stingă focul. Nimeni nu a fost rănit, iar mijlocul de transport în comun a fost decuplat de la rețeaua de energie electrică și va fi remorcat cu un utilaj special. Marți seara, linia încă era blocată și nu se știe dacă circulația se va desfășura normal miercuri dimineața.

Tramvai lovit de fulger în Craiova

Un tramvai a fost lovit de un fulger, joi 27 mai, şi a izbucnit în flăcări, în Craiova. Tramvaiul a luat foc în mers, în momentul în care întorcea la capăt de linie, transmite RealitateaPlus. Vatmanul a reuşit să coboare şi să sune la 112. Potrivit primelor informaţii, niciun călător nu se afla în interior în momentul izbucnirii incendiului. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să lichideze incendiul.

„Au ars materiale combustibile din componenta tramvaiului în proporție de 70%. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric”, au explicat pompierii doljeni.

Din fericire, nu au fost victime. Tramvaiul a fost grav avariat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel