Un teatru românesc, turneu uriaș în China
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Teatrul Țăndărică se află într-un turneu în China, unde, timp de 3 săptămâni, va parcurge 15.907 Km și va juca, în 4 mari orașe, 10 reprezentații cu spectacolul "Muzicanții din Bremen".

Turneul care se desfășoară în perioada 23 iulie-11 august este rezultatul unui parteneriat pe termen lung între Teatrul Tăndărică și Teatrul Național Pentru Copii din China și reprezintă o oportunitate de colaborare pe termen lung, de prezentare a animației din România într-o zonă în care cultura românească pătrunde mai greu.

3 reprezentații la Beijing

Așadar, spectacolul "Muzicanții din Bremen" va avea 3 reprezentații la Beijing, pe scena Teatrului Național Pentru Copii din China, 2 reprezentații la Teatrul de Artă pentu Copii din Tianjin, 2 reprezentații la Teatrul de Artă pentru Copii din Jinan și 3 reprezentații la Centrul pentru Copii și Femei din Chengdu. De asemenea, în cadrul turneului, cu ocazia deschiderii oficiale a Institutului Cultural Român din Beijing, vor avea loc vernisajul expoziției "Călătoria lui Țăndărică " și un atelier de mânuire cu păpușile din "Muzicanții din Bremen".

Expoziția va reuni un număr de 50 de exponate, reprezentând diverse stiluri și metode de expresie artistică experimentate de-a lungul celor 70 de ani de istorie a Teatrului Țăndărică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel