Un tată și-a ucis cu sânge rece fiul de 7 ani. După crimă, a mers să o omoare și pe soția sa
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un tată și-a ucis cu sânge rece fiul de 7 ani. După crimă, a mers să o omoare și pe soția sa / Foto: Pexels
Un tată și-a ucis cu sânge rece fiul de 7 ani. După crimă, a mers să o omoare și pe soția sa / Foto: Pexels
Un tată și-a ucis cu sânge rece fiul de 7 ani. După crimă, a mers să o omoare și pe mama copilului.

Un caz șocant a avut loc în Italia. Un tată, recidivist, și-a ucis fiul, în vârstă de numai 7 ani, transmite Realitatea Plus. Mai mult, la scurt timp după oribila crimă, acesta a vrut să-și omoare și soția. El ar fi mers acasă la ea cu un cuțit, dar a reușit doar să o rănească, femeia rămânând în viață.

Suspectul, în vârstă de 40 de ani, avea mai multe antecedente penale din cauza comportamentului său violent. El era despărțit de soția sa și se afla în arest la domiciliu, în casa părinților săi, atunci când a decis să-și ucidă propriul fiu. Totul s-a întâmplat atunci când bărbatul a primit aprobarea de a-și petrece timpul cu băiețelul său. Nimeni nu și-ar fi putut imagina tragedia care a urmat. Băiatul a murit după ce tatăl său l-a înjunghiat în gât. După ce a încercat să își omoare și soția, italianul a încercat să se ascundă într-o pădure, dar carabinierii i-au dat de urmă. El se află acum în arest. 

O femeie a devenit prietena criminalului în serie care i-a decapitat mama. Îl vizita în închisoare. Ce a descoperit

Un alt caz șocant este cel al unei femei din SUA a cărei mamă a fost torturată, decapitată și incinerată de un criminal în serie. Aceasta s-a împrietenit cu ucigașul mamei sale. Deedeh Goodarzi a fost una dintre cele două femei ucise de criminalul în serie Richard Cottingham într-o cameră de hotel din New York, pe 2 decembrie 1979. Crima a fost una de-a dreptul șocantă. Cottingham a decapitat-o pe femeie și i-a tăiat mâinile, la fel cum a procedat anterior și cu cealaltă victimă. Craniile acestora nu au fost găsite  de către anchetatori nici până în ziua de azi.

Jennifer Weiss, fiica femeii ucise, a aflat că Richard Cottingham, aflat după gratii după ce a fost condamnat pe viață la închisoare, a mai ucis cel puțin alte nouă femei. Atunci ea și-a dat seama că trebuie să facă ceva, așa că a mers să îl viziteze pe bărbatul care i-a ucis mama sperând să obțină răspunsuri. S-a împrietenit cu criminalul pentru a afla detalii despre celelalte victime. Ce a descoperit femeia, afli AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel