Un tată i-a trimis câteva mii de lire fiicei sale pentru a acoperi costul facturilor, dar a ajuns în fața instanței
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Kindel Media)
Sursă foto: Pexels (Kindel Media)
Un tată a intenționat să îi trimită fiicei sale bani pentru a acoperi facturile tot mai scumpe, însă, din cauza intenției sale, a ajuns în fața magistraților. 

Un tată a ajuns în instanță pentru că i-a oferit fiicei sale 5.000 de lire sterline pentru a o ajuta cu plata unor facturi. Pensionarul Anthony Mitchell, de 73 de ani, a încălcat un ordin de restricție când i-a trimis fiicei sale un mesaj prin care îi oferea bani, pentru a o ajuta pe ea și pe familia ei să facă față crizei legate de costul vieții, a raportat The Mirror.

Dar acest lucru a încălcat ordinul de restricție care a fost acordat în 2018 în urma unui scandal în familie și care durează până în 2030. Magistrații din North Staffordshire Justice Center au decis că îi interzic lui Mitchell dreptul să contacteze „un număr” de persoane, inclusiv pe fiica lui. În februarie, acesta i-a trimis un mesaj în care scria: „Văd că au crescut dobânzile. Lucrurile nu stau bine și se vor înrăutăți doar. Iată 5.000 de lire sterline care vă aparțin. Nu mi-i doresc niciodată înapoi. Dacă vă vor ajuta, vă rog să-i luați. Vă rog să vă gândiți la asta înainte de a suna la poliție."

Tatăl a pledat vinovat

„Inculpatul i-a trimis un mesaj text fiicei sale. Ea nu a răspuns niciodată la mesaj și l-a raportat pe bună dreptate poliției. Inculpatul le-a spus polițiștilor că este îngrijorat de faptul că fiica lui își va crește copiii în actualul climat financiar. În mod evident, fiica lui nu dorește deloc niciun contact cu el”, a spus procurorul Zaine Riaz, conform The Mirror.

Mitchell, din Eaton Street, Northwood, a pledat vinovat pentru încălcarea unui ordin de restricție. Este prima sa condamnare penală. Andrew Bennett, atenuant, a spus că nu a întâlnit niciodată un caz ca acesta. Bennett a spus: „Domnul Mitchell i-a dat inițial fiicei sale o sumă de 5.000 de lire sterline pe a încasat-o când și-a plătit ipoteca. În 2016 a avut loc un scandal în familie. Cele 5.000 de lire sterline au fost trimise înapoi. Au mers în instanță și a fost impus un ordin de restricție dat în urma achitării. În februarie, când rușii au invadat Ucraina, domnul Mitchell a prevăzut că lumea financiară se va prăbuși. El a vrut doar să le dea banii. Mă surprind că el este în fața instanței astăzi”.

Magistrații i-au spus lui Mitchell că încălcarea unui ordin de restricție este „o chestiune gravă”, dar au omis regulile lor de condamnare pentru a-i acorda o sentință condiționată de 12 luni. Aceasta înseamnă că nu va fi tras la răspundere dacă nu va avea probleme pentru anul următor. El trebuie să plătească, de asemenea, 211 lire sterline pentru cheltuieli de judecată și taxe.

Ricky Martin își dă în judecată nepotul pentru "false acuzaţii" de incest

Artistul l-a dat în judecată pe tânărul în vârstă de 21 de ani și îi cere daune în valoare de milioane de dolari. Cântărețul Ricky Martin (50 de ani) a primit un ordin de restricție în urma unui incident de incest și violență domestică, care s-ar fi petrecut în Puerto Rico, la începutul lunii iulie. Identitatea victimei nu a fost făcută publică oficial, însă „Daily Mail‟ relatează că este vorba de nepotul cântărețului, Dennis Yadiel Sánchez, care susține că ar fi avut o relație timp de șapte luni cu unchiul lui, Ricky Martin. Sánchez a mai spus că artistul consuma cantități mari de substanțe interzise și că îl hărțuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel